Diplomã de Excelenţã Instituţionalã pentru Colegiul Decebal – Deva

24 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Ministerul Educaţiei a acordat Colegiului Naţional “Decebal”, prin ordin al ministrului Daniel Petru Funeriu, “Diploma de Excelenţă Instituţională”.

Rezultate de excepţie

Diploma se acordă unităţilor de învăţământ cu o vechime de cel puţin 100 de ani de activitate şi au obţinut rezultate de excepţie în pregătirea elevilor, fapt ce a contribuit major la creşterea calităţii actului educaţional. Colegiul Naţional „Decebal”, îndeplinind cumulativ aceste condiţii, a întocmit un dosar de autoevaluare, care a cuprins documente justificative pentru fiecare din condiţiile enumerate. “Rezultatele de excepţie în pregătirea teoretică şi practică a elevilor sunt cele obţinute de absolvenţi la examenele naţionale de finalizare a studiilor, pe parcursul studiilor, respectiv la concursuri sau olimpiade naţionale şi internaţionale. Au fost luate în calcul, de asemenea, evoluţia rezultatelor profesionale anuale ale elevilor, din cel puţin ultimii 15 ani şi numărul absolvenţilor unităţii de învăţământ care, în timp, au adus o contribuţie importantă la dezvoltarea economiei, educaţiei, culturii, artei, ştiinţei, sportului etc. Contribuţia elocventă la creşterea calităţii actului educaţional a presupus existenţa unui corp profesoral foarte bine pregătit, a unei baze materiale dotate cu aparatură-material didactic modern“, menţionează directorul colegiului, prof. dr. Florin Ilieş. (N. Ebner)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
După ce a sărit cu toporul la un tânăr, un puşti a ajuns în spital bătut măr

Un minor, în vârstă de 13 ani, a vrut „să-şi arate muşchii” în faţa unui alt tânăr, cu care se...

Valea Jiului mai are doar 98 de veterani de război

Mulţi dintre veteranii care au luptat în cel de-al Doilea Război Mondial au provenit şi din Valea Jiului. Înrolaţi în...

Programul la televizor, singura diferenţă

Libertatea este o noţiune vagă, mai ales atunci când o ai şi nu ştii ce să faci cu ea. Scuzată...

Închide