Devean victorios în Gala RFX de MMA de la Mamaia

5 august 2014 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

11 x 1 mezei gladiatorul (2)Alexandru Mezei (foto), de la Gladyators Gym Dev, a câştigat înainte de limită duelul de MMA susţinut în gala RXF „Romanian Xtreme Fighting”, desfăşurată, luni seara, în staţiunea Mamaia. Mezei l-a învins pe braşoveanul Răzvan Stingher, printr-o tehnică articulară, şi a reînviat tradiţia sportivilor deveni în galele de MMA după o pauză de peste cinci ani.

Duel pe cinste
Sportivul antrenat de Claudiu Florescu s-a dovedit foarte bine pregătit fizic şi tehnic şi a reuşit să-şi pună la respect adversarul. După două reprize spectaculoase, Alexandru Mezei (ctg. 65 kg) l-a răpus pe braşoveanul Răzvan Stingher în urma aplicării unei tehnici articulare la braţ care l-a obligat să abandoneze. Victoria îi oferă deveanului dreptul de a lupta pe tabloul principal într-o gală viitoare. „A fost un duel foarte frumos. Alexandru a fost mai inspirat decât rivalul său şi a câştigat înainte de limită. El s-a pregătit timp de trei ani la un alt club din Deva, iar de şase luni este la noi la Gladyators Gym. Este primul devean care luptă într-o gală de MMA după o pauză de cinci-şase ani în care nu a mai luptat nici un sportiv din Deva”, a spus antrenorul Claudiu Florescu.

Gala cu vedete ale sporturilor de contact
„Romanian Xtreme Fighting” este cel mai spectaculos show de lupte în cuşcă văzut vreodată în România. Gala de la Mamaia a marcat intrarea în „Cuşca RXF” a celui mai cunoscut luptător de MMA din România, Sandu Lungu, o adevărată legendă a sporturilor de contact. De asemenea, tot în Gala de la Mamaia a avut loc şi ultima Piramidă pentru desemnarea pretendenţilor la titlul de Campion RXF, categoria 70 de kilograme. (C.Marinuţ)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Pacurar spune:

    felicitari , iti meriti locul (pentru ca este muncit)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CFR Simeria creşte fotbalişti de naţională

Juniorul Raul Cătărău, component al echipei CFR Simeria, a fost convocat la un stagiu de pregătire al lotului naţional al...

43 de terabiţi pe secundă

Cercetările în domeniul transferului de date prin intermediul fibrei optice sunt în continuu progres, dovadă fiind rezultatele recente obţinute de...

Percheziții la o firmă a lui Simota din Petroșani

Ofițeri de la BCCO Alba Iulia și Hunedoara au descins în această dimineață la una din firmele omului de afaceri din...

Închide