Deva prinde culoare

22 mai 2018 | 6 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Noile jardiniere Flower Dome montate de cei de la Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM) Deva înfrumuseţează reşedinţa de judeţ. După ce angajaţii de la SPIGM Deva au pus ghivece cu flori pe suporţii metalici pe Bulevardul 22 Decembrie, pe străzile Lucian Blaga, Andrei Şaguna şi Gheorghe Bariţiu, acum noutatea sunt aceste jardiniere viu colorate, numite Flower Dome. (A.Năstase)

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Dacul spune:

  Asta e o glumă?
  Deva e municipiu reședință de județ, care arată cu ghivecele astea mai rău ca la țața Floare in curte și voi lăudați prostia asta?
  L-am avut pe primarul cu cravata roz, cel care pentru două amenajări a risipit toți banii lăsați de Mircia pentru pasaj subteran si centru pietonal, acum Oancea a chemat un designer care inca trăiește in 1975?
  Ghivecele si bordurile vopsite retro sunt marea realizare a primarului Oancea? Pentru asta a concediat oameni? Și-a angajat prietenii de la țară să amenjeze Deva?

 2. Om de onoare spune:

  Si inca cati a angajat..pe banda rulanta!

 3. July spune:

  Vom constata peste ceva timp ca sunt mai multi oameni in primarie in prezent decat inainte sa vina corectitudinea intruchipata de Oancea…dar a facut restructurare ca e incarcata organigrama…

 4. iovu spune:

  Amenajari indoielnice, a “celor” de la SPIGM, de inspiratie depasita, la fel ca si intregul univers al Devei-resedinta precara de judet ponosit.

 5. DEVA spune:

  flori ca flori, dar cand izolati si anvelopati blocurile Devei?de ce in alte orase se poate si in Deva se fac 1-2 blocuri pe an? in 80 de ani anvelopam toata Deva in ritmul asta…sunt bani speciali pentru izolare blocuri .Florin Oancea si cine raspunde direct de acet lucru de ce nu se misca si Deva?sunteti lenesi?lasati pe altii!sunteti puturosi? spuneti-ne sa stim ce sa facem si la ce sa ne asteptam!PARCA ERA VORBA DE SALA POLIVALENTA de sport batuta in cuie DE 5500 -7500 LOCURI LANGA DEVA PE LA BACIA,INTRE DEVA SI HD? UNDE E? apoi era vorba de piscina olimpica langa stadionul cetate Deva. Domnilor primari hai sa nu ne ascundem dupa degete….veniti cu raspunsuri…devenii nu uita ce s-a stabilit cu PSD de cele 2 obiective majore, baze sportive de mare anvergura. Cine stie sa raspunda la aceste 3 intrebari?multumesc!

 6. Om de onoare spune:

  Ce sa faca Oancea?? Doar lucruri rele a facut de cand e primar,si va mai face.E cel mai slab primar din istoria Devei!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Robert Muzsic, acuzat de ANI de conflict de interes administrativ

Consilierul Local PNL Hunedoara, Robert Muzsic (foto), a fost declarat în conflict de interes administrativ de către Agenţia Naţională de...

Liceana Ruxandra Oiegar este al 137-lea premiant fără premii

Nu există bucurie mai mare decât să vezi tineri care cresc frumos. Lucrul acesta ne face să ne simţim din...

Moloţ ar putea candida la preşedinţia Consiliului Judeţean

Pentru că încă nu au cardurile de partid, membrii ALDE din judeţ susţin că nu pot organiza alegeri pentru desemnarea...

Închide