Deva intră în circuitul Campionatului Naţional de Super Rally!

7 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La sediul Primăriei municipiului Deva, a avut loc o întâlnire între primarul Florin Oancea şi fostul campion mondial la box profesionist, acum pilot de raliu, Mihai Leu, fiul acestuia, Marco Leu, şi Ioan Badiu, directorul sportiv al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. În cadrul întâlnirii a fost perfectată organizarea la Deva, în perioada 21-22 august, a primei etape a Campionatului Naţional de Super Rally 2020, al cărui promotor este Mihai Leu.

Competiţia de la Deva va fi organizată de AMC Racing în parteneriat cu Primăria municipiului Deva, iar la întâlnirea de la sediul primăriei, Mihai Leu şi fiul său Marco au venit în calitate de reprezentanţi ai Asociaţiei Club Sportiv AMC Racing.
Sezonul Super Rally 2020 va fi deschis cu oraşul Deva, care este una dintre destinaţiile noi din calendarul Caravanei acestui campionat naţional de raliu stradal.
Au fost discutate detaliile tehnice ale organizării acestei prime etape care dă startul Campionatului Naţional de Super Rally 2020 şi la care vor participa 36 de maşini de curse.
Mai multe informaţii despre competiţie şi despre competitori, piloţi consacraţi care vor veni în oraşul de la poalele Cetăţii, vor fi prezentate într-o conferinţă de presă care va avea loc în data de 15 iulie 2020, la sediul Primăriei municipiului Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CSS Hunedoara a reluat activitatea după pandemie

Aşteptată cu mult interes, decizia de reluare a activităţii în secţiile cluburilor sportive şi la nivelul liceelor cu program sportiv...

Dosare penale pentru alcool şi conducere fără permis

Poliţiştii rutieri din Petroşani au prins un localnic de 40 de ani, pe o stradă din municipiu, în timp ce...

Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 6 iulie 2020

De la începutul monitorizării, şi până luni, 6 iulie, în judeţul Hunedoara, 664 de persoane au fost confirmate pozitiv cu...

Închide