Descoperă mustul de Jidvei. Disponibil pentru comandă până în 1 septembrie

27 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Publicitate

 

Pentru gospodarii și micii producători care doresc să își producă vin de casă, mustul de la Jidvei este o opțiune ideală deoarece facilitează procesul de producție în propria gospodărie. Mustul de la Jidvei este un must deburbat, limpezit.

Prin deburbarea mustului se înțelege îndepărtarea particulelor aflate în suspensie: fragmente de sol, resturi de ciorchini și pielițe etc. Rezultă astfel un must cu caracteristici superioare esențial în obținerea unui vin de calitate.

Perioada de preluare a comenzilor de must se apropie de final

Jidvei pune la dispoziția gospodarilor trei sortimente de must: Fetească Regală cu Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc și Roze, până la 1 septembrie.

Cantitatea minimă de comandă diferă în funcție de sortimentul ales. Comanda minimă pentru sortimentele Fetească Regală cu Muscat Ottonel și Sauvignon Blanc este de 100 de kg la prețul de 4,5 lei kilogramul, iar pentru sortimentul Roze comanda minimă este de 250 de kg, la prețul de 5 lei kilogramul.

Mustul este livrat alături setul de vinificație ce include plic de drojdii selecționate, instrucțiuni și buletinul de analiză care atestă calitatea mustului.

Peste 8000 de persoane au comandat  must de la Jidvei

Pe parcursul celor 6 ani de implementare, Campania „Must de la Jidvei” a reunite o comunitate de peste 8000 de gospodari și mici producători pasionați de arta producerii vinului de casă. Prin acest demers, compania Jidvei contribuie la păstrarea și transmiterea către generațiile viitoare a meșteșugului producerii vinului, sub atenta îndrumare a specialiștilorJidvei.

Persoanele care doresc să producă un vin de casă natural, pot plasa o comandă pe www.mustdejidvei.ro sau la numărul de telefon: 0755.706.000, urmând ca mustul să fie livrat imediat după recoltarea strugurilor, în 15 județe din țară și în București.

 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţia infecţiilor cu noul virus în judeţ şi la nivel naţional

În judeţul Hunedoara, până miercuri, 26 august, au fost confirmate 1.554 persoane infectate cu noul coronavirus. În ultimele 24 de...

Răchitova: pregătiri pentru noul an şcolar

Magdalena Şerban La Răchitova, singura şcoală funcţională a rămas cea din localitatea principală, aici urmând cursurile în jur 100 de...

Hărău: cadastrarea gratuită pentru cetăţeni, într-un stadiu avansat

Magdalena Şerban În timp ce unele localităţi din ţară s-au împotmolit de-a binelea cu implementarea Programului Naţional de Cadastru şi...

Închide