Politica si administratie

Deputatul Ioan Timiş a demisionat din PNL

Nicolle Ebner

Deputatul Ioan Timiş (foto) a anunţat, în timpul Congresului PNL, că va demisiona din partid şi va trece în grupul parlamentarilor PDL, urmând ca astăzi să comunice decizia şi conducerii Camerei Deputaţilor. Parlamentarul a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că nu-l interesează funcţii la nivelul judeţului Hunedoara.

„Eu, când vreau să plec, plec!”

Ioan Timiş a declarat, vineri, că preferă să plece din PNL înainte de aflarea rezultatelor congresului partidului, arătând că decizia sa „trebuie interpretată ca o formă de libertate de opţiune de care orice om politic ar trebui să dispună”. Parlamentarul hunedorean a precizat că nu are ce să le reproşeze foştilor colegi din PNL, dar nu poate fi de acord cu sistemul în care conducerea partidului este aleasă pe o listă întocmită de preşedintele formaţiunii, variantă propusă de Crin Antonescu. “Nu-i consider adversari pe foştii mei colegi din PNL. Există un spaţiu de înţelegere propriu politicii. Am avut o discuţie cu ei, înainte de mă hotărî, dar aceasta nu putea influenţa în mare măsură decizia. Mi-am dorit să construiesc mai mult, iar colegii mei din PNL au oferit atât cât au putut. Nu spun că nu-mi era de ajuns, însă mă interesează să construiesc mult mai mult în imagine”, a declarat Ioan Timiş pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, menţionând că: „farmecul în tot ceea ce fac este că eu rămân liber de orice comandă politică exagerată”.

„Nu sunt interesat de funcţii în judeţ”

Ioan Timiş a adăugat că se va alătura membrilor PDL, deoarece regăseşte în ideologia acestui partid “un orizont liberal”. Fostul deputat PNL afirmă că i s-a propus conducerea filialei judeţene PDL Hunedoara, dar nu este interesat de funcţii oferite în judeţ. „Probabil, există perspective în legătură cu instituţia Avocatul Poporului sau Curtea Constituţională”, a mai menţionat parlamentarul hunedorean.

Deputatul Ioan Timiş se află la cel de-al cincilea mandat de parlamentar, în 2008 fiind ales în Colegiul uninominal Haţeg-Ţinutul Pădurenilor. Timiş şi-a început activitatea parlamentară în 1990 când, în calitate de deputat, a reprezentat Frontul Salvării Naţionale. În mandatul 1992-1996 este deputat PD, în 2000-intră în parlament ca deputat PDSR, din 2001-2006 ca deputat PSD, iar în perioada 2006-2010 a făcut parte din grupul parlamentar al deputaţilor PNL.

7 comentarii la „Deputatul Ioan Timiş a demisionat din PNL

 • Nelutu s-a intors acasa. Mie imi place toata gargara in care e imbracat…noul proiect liberal.

 • Si fratelo ? pe fratelo cand il iei in PD-L?
  Sa moara luncanii din Hateg de ciuda !
  Ha Ha Ha !
  Bravo d-le Timis, mare pisicher esti.

 • Oportunist de KKO.Cine ii acorda incredere iar si iar si iar ,devine perdant de profesie.Cita imaturitate politica la cei care-l accepta in preajma.Iata ce specimene bintuie prin justitia romaneasca.Oameni care-si schimba crezul in functie de „meniul de pe masa”.Oameni !Repet de KKO.

 • Asta zici ca-i oltean de-al meu. Parca ar fi in armata si cauta gradele. De necrezut.

 • ASTA E!!! UN GUNOI ADUS DE MIRCIA MUNTEAN, CARE ACUM NU RECUNOASTE CONDUCEREA NOU ALEASA. ASADAR CAND AM VOTAT PNL-PD IN 2004 AM VOTAT CA SA NU IASA TIMIS SI CE SA VEZI IN 2006 NE-AM TREZIT CU EL IN PARTID. SA-L IA DRACU CU CINE L-A ADUS. DE ASTA NU SUNTEM LA 30 % PENTRU CA SE ADUC TOT FELUL DE LICHELE IN LOC SA FIE PROMOVATI TINERI COMPETENTI. DECI DL MUNTEN TRAGETI LINIE ADUNATI SI DUPA ACEEA VORBIT CA LA NIVEL DE JUDET NU ATI FACUT NIMIC L-ATI SPRIJINIT PE SIMOTA, CARE V-A DAT CU SUTU’N POPOU SI ACUM FACE SI EL DE KKO PARTIDUL

 • Mircia Muntean va propune un alt nume sonor pentru Parlamentul Romaniei si anume pe SORCA de la ILIA , sau poate pe DAN BURLA psd-ist , ps-ist sau viceprimar de VULCAN sau poate un GUMO ION (LEVIS DE BUCURESCI )

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura