Cupa Jandarmeriei la tir

Livia Botici

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean a organizat un concurs de tir, la care au participat nouă echipe din instituţiile militare şi cele din sistemul de ordine şi siguranţă publică, dar şi 12 echipe din mass-media locală.

Vreme potrivnică

Concursul de tir s-a desfăşurat în poligonul Mintia şi a constat în executarea a două trageri la ţintă, cu pistolul model 1974, calibrul 7,65, asupra unui obiectiv fix, situat la 15 metri distanţă faţă de concurenţi. Pe un frig năprasnic şi un vânt nervos, participanţii au trecut rând pe rând în faţa ţintei care urma a fi „răpusă” de gloanţe. Executarea primei trageri a avut drept scop acomodarea concurenţilor cu armamentul, dar calificativul obţinut nu a fost luat în calcul la stabilirea clasamentului final.

Cei mai buni

Din grupul celor experimentaţi, ţintaşa numărul unu s-a dovedit a fi agentul şef adjunct Sorina Cetină, din cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă (CFIC) Orăştie al Ministerului Administraţiei şi Internelor, iar ţintaşul cel mai iscusit, plutonierul adj. Aurel Nasta de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Echipa cea mai bună, care a realizat 123 de puncte, a fost cea a CFIC Orăştie. Din grupul ţintaşilor amatori din mass-media, locul întâi la feminin a fost câştigat de reprezentanta MESAGERULUI HUNEDOREAN (în medalion). La masculin, câştigătorul a fost Vladimir Brilinsky de la Radio Color Orăştie, iar echipa cea mai bună a fost cea de la Actualitatea Hunedoreană, care a reuşit să acumuleze 40 de puncte. Învingătorii au fost premiaţi cu diplome, flori şi au primit fiecare Cupa Jandarmeriei la tir.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FC Hunedoara, start cu dreptul

Lidera Ligii a IV-a, FC Hunedoara, a demonstrat că rămâne principala favorită la câştigarea campionatului, după ce s-a impus cu

Gura lumii

Şeful unei instituţii odinioară militarizată, bate săptămânal ţara în lat, către kilometrul zero, unde încearcă din răsputeri să-şi aranjeze un

Minerul în ascensiune, Mureşul în cădere

Derby-ul hunedorean din Liga secundă, câştigat de Minerul Lupeni cu 2-0 în faţa Mureşului Deva a semănat cu un meci...

Închide