Depolitizare, dar nu în sistemul public

Au fost anunţat concursurile pentru pos­turile de directori generali ai Caselor Jude­ţene de Asigurări de Sănătate. Astfel, exa­menele vor avea loc în data de 6 mai, proba sc risă, iar interviurile în intervalul 6-12 mai 2021. Rezultatele vor fi anunţate în 18 mai. Termenul limită de depunere do­sare este 20 aprilie ora 17.
Concursuri publice pentru directorii ge­nerali vor fi susţinute pentru instituţiile din întreaga ţară, deci şi pentru Casa Ju­de­ţeană de Asigurări de Sănătate Hune­doa­ra. Actualul şef al CJAS Hunedoara, Adrian David, spune că va merge la concurs.
Pe de altă parte, trebuie spus că sub­pre­fectul USR Oana Biriş a scris pe pagina sa de Facebook despre aceste concursuri. „Con­tinuăm depolitizarea, transparen­ti­za­rea şi profesionalizarea”, scrie subpre­fec­tul. Nu ştim, însă, la ce depolitizare se re­feră subprefectul, având în vedere că toate examenele pentru aceste posture sunt câştigate de membrii de partid. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Politica energetică este cheia sustenabilităţii

Politica energetică este cheia tranziţiei verzi, a atingerii ţintelor de reducere a emi­si­i­lor cu efect de seră şi a acţiunii

Cum au motivat judecătorii arestarea celor trei din „Dosarul acuzaţiilor de corupţie la Primăria Deva”

Adriana Năstase A fost publicată şi mo­ti­varea arestării celor trei angajaţi de la Primăria Deva, în dosarul de fap­te de

Probleme pentru CS Hunedoara după înfrângerea de acasă

Partida de la Hunedoara a oferit imaginea reală a nivelului competiției din eșalonul al treilea, acolo unde e greu să

Închide