Demisionarii din ALDE Simeria nu şi-au depus… demisiile

28 aprilie 2016 | 15 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa05 Sanfirisca

Scandalul din organizaţia ALDE Simeria pare să nu se mai termine. După ce candidatul la funcţia de primar al oraşului a plecat din partid, certându-se cu colegii şi conducerea judeţeană, acum lucrurile se întorc împotriva lui.
Astfel, Marius Sanfirişca (foto), copreşedinte ALDE Hunedoara, a declarat că aceia care au părăsit partidul, din organizaţia de la Simeria, nu şi-au depus nici o demisie. Cel puţin nu la sediul organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE. „Cei care au plecat folosesc în continuare, pagina de facebook a ALDE Simeria, deşi nu mai fac parte din această formaţiune politică. Nu au adus documentele de partid. Mai mult, pe această pagină de socializare atacă conducerea organizaţiei judeţene a ALDE. Nu e normal să se întâmple aşa. Eu cred că aceia care au plecat şi ne-au lăsat fără candidat la funcţia de primar al oraşului Simeria şi cu lista pentru CL Simeria descoperită au fost Calul Troian din organizaţia noastră. Cred că ei vroiau să facă o majoritate în Consiliul Local Simeria, după alegeri, deşi ALDE nu are nici un protocol încheiat cu PNL”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN Marius Sanfirişca, copreşedinte ALDE Hunedoara.
La rândul său, Valentin Adam, copreşedinte ALDE Simeria, susţine că fostul candidat la primărie, Ştefan Sitaru, nu a predat actele organizaţiei politice. „Nu a venit să aducă procesele verbale de le şedinţe, adeziunile, nimic. L-am tot sunat, să-i transmit să aducă toate documentele, dar nu mai răspunde la telefon”, a afirmat Valentin Adam. Lista pentru Consiliul Local Simeria din partea ALDE a rămas cu 12 candidaţi.

Loading...

Comentarii (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ion Sfetcu spune:

  Ce cal troian, papagalule ? De ce nu spui cum ai vrut sa modifici lista de consilieri, sa-ti pui acolitii in frunte ? Esti un penibil.

 2. Gelu spune:

  Bună seara

 3. Gelu spune:

  Cine a modificat lista

 4. Stefan Sitaru spune:

  Domnule Sanfirisca SUNTETI UN MINCINOS !Nu am avut nici un fel de relatie cu PNL si dvs stiti asta.Banii dvs nu ne pot cumpara.Demisiile nu se depun la sediul organizatiei judetene,deci ati mintit din nou.Lacomia si lipsa dvs de credibilitate sunt deja cunoscute.Vreti demisii? Vor fi mai multe decat credeti.Veti pierde pe mana dvs.

 5. Anca Varga spune:

  Treziti’vaaaaa !!!!Domnuleee Sanfiriscaaa pana unde mai merge penibilul din Dvs???Sunteti josnic!Intr-adevăr banii Dvs nu ne-au cumpărat!..si nu ne vor cumpara niciodată!!!Ati obligat oamenii sa facă ce vreți Dvs…dar oamenii cinstiti ,cu frica de D-zeu nu s-au dat pe mâna lu Satana!!!
  Vai de ea organizație care a mai rămas la Simeria!!!
  Cu cei 7oameni înscriși de domnul Stoica poate veți aduna fff multe voturi!!!…aaa pe lângă Stoica ,mai sunt si ceilalți catei…Adam,Mocanu,RusuSuper echipa si organizatieBravooo
  Daca primiți 10voturi in SimeriaSa fiți happy

 6. Ion Sfetcu spune:

  Mă bucur că și alte persoane evidențiază cât de jegos este personajul numit Sanfirișcă. Să încerci a face politică prin impunere cu bani este o nenorocire.

 7. Flavia spune:

  Acolitii din frunte erau Sitaru Stefan , candidat de primar si doamna Giurca, prima pe lista! Domnul Sitaru e un mic dictator!

 8. Marius Cires spune:

  Ce fel de oameni sunt unii? Îți strâng mana, semnează protocoale și spun cu tărie ca sunt alături de organizație și apoi fug. Dar știe cineva din cei care jignesc și spun lucruri trăznite ca exista un protocol semnat intre cei doi Co-presedinte ALDE Simeria dl Sitaru și dl Adam prin care s-au stabilit anumite lucruri. Eu personal îl voi face public. Despre bani, astea sunt povesti. Va credeți jucători profesioniști în Bundesliga. Eu am fost de fata la toate discuțiile de la Deva. Nu va mai dați cu parerea și nu mai jigniți. Pe Facebook sunteți lei în viata reala miei. Alegeți ce credeți ca este mai bine pentru voi ca oricum asa faceți de 25 de ani și va este bine. Multa sănătate și sărbători fericite

 9. Adrian S. spune:

  In caz ca nu stiti cine este Cires, este director de campanie ALDE si cel ce va lua suturile dupa se vor numara voturile (alea putine, cate vor fi). In teorie, un lacheu al lui Sanfirisca. Pana una alta, cei de la Simeria au facut pubilce presiunile la care au fost supusi.
  Si vezi ca aici nu este Fecabook, e altceva.

 10. mihai jurca spune:

  Sanfirisca este un hot de schiuri, bisnitar si papagal. 3 minciuni la 2 cuvinte, asta este sanfirisca.

 11. Marius Sanfirisca spune:

  Va mulțumesc tuturor pentru grija pe care mi-o purtați! Sărbători fericite și liniștite tuturor!

 12. Stefan Sitaru spune:

  Domnule Cires,credeam ca aveti onoare…Mintiti ca ati fost de fata sambata cand au avut loc presiunile…Iar cu protocolul ala pe care seful dvs,a obligat oamenii sa-l semneze va faceti de ras….Tocmai acolo se vede avansarea omului preferat de Dl Sanfirisca si anume Stoiva Valeriu pe locul doi….Va credeam om cu bun simt.NU ATI FOST DE FATA DAR INSTINCTUL DE SLUGARNICIE FATA DE SEF va dicteaza comportamentul

 13. Stefan Sitaru spune:

  Exista pe scena politica romaneasca un grupulet sau partid ,sau cum vreti dvs sa ii spuneti,numit conservatori…..Inca de la formare,sub conducerea domnului Voiculescu,au capusat absolut toate partidele…..S-au aliat si cu unii si cu altii pentru a prinde un loc de cinste la bucate…Micutul Constantin,vremelnic copil de suflet al Varanului,dupa atatea tradari,s-a alipit de un grup de liberali,au format ALDE so apoi au inceput sa-l capuseze…..Metodic dupa atata experienta,avand oameni asemenea Varanului,impotenti politic,dar plini de bani gen domnul Sanfirisca,au venit si au cerut conform obiceiului loc la bucate….
  Bineinteles pe munca si efortul altora.Ei,cam asa ceva s-a intamplat la Simeria.Au stat deoparte nefacand nimic si cand au vazut ca treaba merge bine,hop si ei in fruntea listei…..
  Facand analogie pot spune ca daca un paduche se fixeaza undeva suge si el cat poate,apoi daca omul a observat cauta alta gazda….Acum sunt in….conservare.

 14. ALDE spune:

  Cu Sanfirisca, Ardelean si Oancea in frunte va ,,duceti in cap,,. Devenii nu va iubesc, stiu ce vorbiti ,,pe la spate,,. Nu cistigati la alegeri.

 15. Adrian S. spune:

  Felicitari pentru dreptul la replica.
  Cires crede ca e jucator de Champions League, cand colo e rezerva copilului de mingi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primãria Deva înmulţeşte containerele subterane

Ieri, Consiliul local Deva a aprobat studiul de fezabilitate pentru construirea unor platforme subterane de colectare selectivă a gunoiului. Investiţia...

Cine candideazã la fotoliul de primar în oraşele judeţului?

Pentru funcţiile de primari, în cele şapte oraşe ale judeţului, s-au înscris atât candidaţi aparţinând formaţiunilor politice, cât şi independenţi.

Încă doi Cetăţeni de Onoare ai municipiului Deva

Ieri, administraţia locală Deva a oferit două titluri de „Cetăţean de Onoare“ al municipiului. Unul i-a revenit directorului Şcolii Gimnaziale...

Închide