Delegaţie a Consiliului Judeţean Hunedoara la Novi Sad

30 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

La invitaţia Adunării Regiunilor Europei, o delegaţie a Consiliului Judeţean Hunedoara va participa, în perioada 01 – 05 iulie 2019, la Academia de Vară de la Novi Sad, regiunea Vojvodina, Serbia. Evenimentul are ca temă ”Tineretul este viitorul, tineretul este Europa”.

Delegaţia hunedoreană este compusă din consilierii judeţeni Ancuţa Elena Suciu şi Ionuţ Lucian Şimon, respectiv Maria Liana Ştaier, din partea Agenţiei de Dezvoltare Economico-Socială a judeţului Hunedoara.
Evenimentul se adresează politicienilor regionali şi funcţionarilor care lucrează în cadrul administraţiei regionale. Agenda întâlnirii cuprinde workshopuri şi sesiuni de comunicări axate pe rolul tineretului în dezvoltarea comunităţilor. Se va discuta despre rolul tineretului pe mai multe direcţii, ca de exemplu participarea democratică şi cetăţenia europeană, diversitate şi oportunităţi egale pentru toţi, antreprenoriat social şi partajarea economiei, tineretul ca forţă în obţinerea unei dezvoltări ecologice.
Participanţii la Academia de Vară sunt invitaţi şi la deschiderea Târgului pentru Tineret care avea loc în seara zilei de miercuri, 3 iulie 2019.
Creată în anul 1985, Adunarea Regiunilor Europei (ARE) este o reţea independentă a regiunilor europene şi cea mai mare organizaţie de cooperare interregională din Europa lărgită. Reprezintă 150 de regiuni din 29 de ţări. Judeţul Hunedoara este membru ARE din anul 1992. (Biroul de Presă al CJ Hunedoara)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ISU Hunedoara, pe locul întâi la acordarea primului ajutor

Echipa ISU Hunedoara a ocupat primul loc la Competiţia Naţională de Descarcerare şi Prim Ajutor Calificat, la secţiunea de prim...

Bulina neagră, 1.07.2019

Ioan Ţiriac de 28 de ani, din Bretea Română Pentru că a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri...

Bulina albă, 1.07.2019

Sorin Inel,  responsabil CNIPT Uricani Pentru că alături de mai mulţi iubitori ai muntelui a realizat un traseu turistic în...

Închide