ISU Hunedoara, pe locul întâi la acordarea primului ajutor

30 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Echipa ISU Hunedoara a ocupat primul loc la Competiţia Naţională de Descarcerare şi Prim Ajutor Calificat, la secţiunea de prim ajutor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a fost gazda fazei zonale a întrecerii. Astfel, salvatorii inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din judeţele Alba, Arad, Caraş-Severin, Timiş şi Hunedoara s-au întrecut în descarcerarea şi acordarea primului ajutor în situaţii ce au simulat condiţiile reale ale unor accidente grave cu victime.
Totul a fost contratimp iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara“ al judeţului Hunedoara a concurat cu echipa alcătuită din: plutonierul adjutant Florin Rusanda, plutonierul adjutant Adrian Pogan, plutonierul adjutant Constantin Ţimonea, plutonierul major Liviu Suciu, plutonierul major Călin Boriţă şi paramedic Alexandru Popa. Dacă la secţiunea de descarcerare primul loc a fost ocupat de echipa ISU Alba, la cea de prim ajutor, învingători au fost militarii din cadrul ISU Hunedoara. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 1.07.2019

Ioan Ţiriac de 28 de ani, din Bretea Română Pentru că a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri...

Bulina albă, 1.07.2019

Sorin Inel,  responsabil CNIPT Uricani Pentru că alături de mai mulţi iubitori ai muntelui a realizat un traseu turistic în...

Gura lumii, 1.07.2019

O sărbătoare a unei urbe, motiv de mândrie nemărginită pentru păstorul ei, a lăsat cu gura căscată suflarea dintr-o întreagă...

Închide