Dedu candidează pentru un post în boardul european de handbal

Preşedintele Federaţiei Române de Hand­bal, Alexandru Dedu (foto), şi-a anunţat can­di­datura pentru ocuparea unui post de membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Handbal (EHF),el declarând, că ar fi un câştig pentru handbalul românesc dacă l-ar obţine, întrucât ”am fi parte din decizie, nu doar din consecinţe”.

Şanse mici
La alegerile pentru funcţiile de conducere din cadrul federaţiei europene, care vor avea loc astăzi în cadrul Congresului Ordinar EHF de la Viena, România va avea trei reprezentanţi care vor candida, Alexandru Dedu, pentru postul de membru în Comitetul Executiv şi membru în boardul de handbal masculin, secretarul general al FRH, Cristina Vărzaru, în boardul handbal feminin, şi vicepreşedintele Sorin Dinu, în comisia jurisdicţională.
„Eu cred că dacă vom câştiga una dintre a­ceste poziţii în bordurile comisiilor mas­cu­line şi feminine ar fi OK. Ar fi un câştig clar pen­tru handbalul românesc”, a declarat Dedu.
Oficialul FRH a precizat că va încerca să con­vingă cât mai mulţi reprezentanţi ai fede­raţiilor europene să acorde votul pentru Ro­mânia.” Nu avem şanse foarte mari, există mai multe grupuri de oameni, de federaţii care doresc să aibă reprezentanţii lor acolo şi noi discutăm cu diferite grupuri să vedem cum putem să maximizăm aceste şanse”, a mai spus Alexandru Dedu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL Liga a III-a. Cum va arăta clasamentul seriilor

Finalul de săptămână este mult aşteptat de către iubitorii jocului cu balonul rotund, deoarece se va cunoaşte în finalul par­tidelor

Bulina albă

Andi Moisescu, apreciat realizator de televiziune Pentru efortul neîntrerupt în promovarea turistică a staţiunilor de schi din judeţul Hunedoara, dar

Bulina neagră

Nicolae Adrian Furdui, recidivist de 18 ani, din Petroşani Pentru că a fost condamnat la aproape doi ani de închisoare

Închide