FOTBAL Liga a III-a. Cum va arăta clasamentul seriilor

22 aprilie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Finalul de săptămână este mult aşteptat de către iubitorii jocului cu balonul rotund, deoarece se va cunoaşte în finalul par­tidelor programate în penultima etapă şi situaţiile din clasamentul seriilor. În judeţ vom avea doar o singură partidă, la Hunedoara, unde echipa locală, scăpată de grija retrogradării după victoria din etapa trecută obţinută la CSO Cugir, se află acum pe locul opt cu 19 puncte şi nu mai poate fi întrecută de echipa din Ocna Mureş.

Pot urca în clasament
Hunedorenii vor întâlni mâine, pe teren propriu, formaţia Sănătatea Cluj Napoca, echipa clujeană fiind acum pe locul şapte cu un total de 20 de puncte. O victorie trecută în contul echipei pregătite de Raul Spătaru îi poate urca pe jucătorii hune­do­reni în clasament o poziţie, chiar două, dacă Sticla Arieşul Turda bate pe Unirea Alba Iulia.
Celelate două formaţii din judeţul nostru, care evoluează în seria a VII-a, joacă am­bele, mâine, în deplasare. CSM Deva, locul cinci în clasament, cu un total de 23 punc­te, se deplasează la ultima clasată, Mi­nerul Costeşti, de unde devenii se pot în­toarce cu puncte preţioase pentru struc­tura clasamentului.
CSM Jiul Petroşani va evolua la Gilortul Tg.Cărbuneşti de unde echipa lui Anton Sedecaru poate aduce, dacă jucătorii din Valea Jiului vor evolua la fel de bine ca în ultima partidă de acasă, (cu liderul Viitorul Selimbăr) un egal liniştitor pentru perioada de final în campionat.

Iată programul acestei etape:

Seria a VII-a

Vineri 23 aprilie ora 17:00
AFC Hermannstadt 2 – ACS Flacăra Horezu
ACS Viitorul Şelimbăr – CS Măgura Cisnădie

Sâmbătă 24 aprilie ora 17:00
CS Gilortul Tg. Cărbuneşti – CSM Jiul Petroşani
CS Viitorul Dăeşti – CS Gaz Metan Mediaş 2
ACS Minerul Costeşti – CSM Deva

Seria a IX-a

Vineri 23 aprilie ora 17:00

ACS Sticla Arieşul Turda – AFC Unirea 1924
CSM Avântul Reghin – CS Ocna Mureş

Sâmbătă 24 aprilie ora 17:00
CSO Cugir – FC Unirea Dej
CS Hunedoara – CS Sănătatea Cluj-Napoca
ACS Industria Galda – CS Unirea Ungheni.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Andi Moisescu, apreciat realizator de televiziune Pentru efortul neîntrerupt în promovarea turistică a staţiunilor de schi din judeţul Hunedoara, dar...

Bulina neagră

Nicolae Adrian Furdui, recidivist de 18 ani, din Petroşani Pentru că a fost condamnat la aproape doi ani de închisoare...

Incendiu de proporţii la Simeria

Un incendiu de proporţii, cu o mare de­ga­jare de fum, s-a produs ieri la un centru de colectare a fierului...

Închide