Politica si administratie

De ce s-a dus cu flori la liberali șeful tinerilor social-democrați din județ

Tineretul Social Democrat din Jude­țul Hunedoara răspunde cu buchete de flori injuriilor adresate de tineri liberali. Liderul TSD Hunedoara, Alin Țambă (foto) s-a dus cu flori la sediul județean PNL din Deva.

O copie a adeziunii
„Noi le răspundem în felul nostru, elegant și decent. Ei au aruncat injurii mamelor noastre, noi le răspundem cu flori pentru mamele lor.”
În urma semnalării derapajelor TNL de la Școala politică, am fost la sediul PNL Hunedoara și am dus un buchet de flori pentru toate mamele colegilor de la TNL. Președintelui TNL Hunedoara, fost membru PSD, i-am înmânat și o copie a adeziunii lui în Partidul Social Democrat, semnată în 2014. Sunt convins că dacă rămânea în PSD nu era pus într-o astfel de situație, așa cum l-au pus colegii lui din TNL, așa-numita „generatiealtfel”. Dacă aflu că un sin­gur delegat de la PNL Hunedoara a înjurat mamele colegilor mei din TSD, îi promit atât lui, cât și doamnei pre­șe­dinte Vetuța Stănescu, că lucrurile nu vor rămâne uitate și voi ridica problema la nivel național, împreună cu domnul pre­ședinte Laurențiu Nistor, în con­du­ce­rea P­SD”; a spus Alin Țambă, liderul tinerilor social-democrați hunedoreni.

Dialog constructiv
„Nici una dintre cele 10 persoane din județul Hunedoara prezente la Școala Politică de Vară a TNL, organizată la Venus, nu a fost implicată în incidentele regretabile despre care s-a făcut vorbire în ultimele zile. Consider că dez­baterile de idei, argumentația și retorica sunt forme mult mai utile de comunicare a mesajelor pe care le transmitem. Chiar și așa, în numele co­legilor mei, am prezentat scuzele noas­tre referitoare la acele regretabile for­me de manifestare împotriva PSD chiar de Ziua Internațională a Păcii, în ca­drul unui dialog constructiv pe care l-am avut cu președintele TSD Hunedoara. Ca urmare a unei acțiuni inițiate la nivel național, președintele TSD Hunedoara a venit la sediul PNL pentru a-mi aduce un buchet de flori, ocazie cu care l-am asigurat că astfel de incidente sunt nu doar regretabile, ci și izolate, care nu reprezintă în nici un fel poziția orga­nizației TNL”, a spus Ovidiu Boldor, șeful TNL Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura