De ce îi e frică directorului Cosmin Rădescu de evaluare?

6 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Toţi şefii instituţiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean au reuşit să susţină testul de evaluare a activităţii anuale, cu o singură excepţie. Este vorba de Cosmin Rădescu (foto), directorul Tea­tru­lui I.D.Sîrbu din municipiul Petroşani. Ce s-a întâmplat de avem o asemenea situaţie?
Directorul teatrului din Petroşani a reuşit din vara anului trecut să amâne testarea respectivă. Cum? Simplu. A atacat în in­stanţă dispoziţia prin care a fost stabilită com­ponenţa comisiei de evaluare, infor­mează Bogdan Hăulică, purtătorul de cu­vânt al Consiliului Judeţean Hunedoara.
Potrivit acestuia, prima instanţă a a decis suspendarea procedurii de evaluare a ac­tivităţii directorului Teatrului din Petroşani, Consiliul Judeţean a făcut recurs, însă nu a fost stabilită data la care va fi judecat acesta. Una peste alta, deşi evaluarea acti­vităţii directorului Cosmin Rădescu era programată pentru luna decembrie a anului 2020, acest lucru nu a putut fi realizat.
În aceste condiţii, purtătorul de cuvânt al CJ Hunedoara susţine că evaluarea lui Cosmin Rădescu poate fi făcută numai după ce se termină în instanţă procesul cu pricina. (S. Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A scăzut numărul cazurilor de Covid în judeţ, dar purtăm mască în continuare în aer liber

Adriana Năstase Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţul Hunedoara a scăzut, ieri, la o valoare de 1,32 la o mie...

FOTBAL Liga a III-a. De ce a avut CS Hunedoara un sezon de toamnă sub aşteptări

CS Hunedoara a terminat sezonul de toam­nă pe locul 8 în seria a IX-a, cu doar 10 punc­te acumulate în...

Schimbare istorică făcută de Australian Open!

Organizatorii turneului de la Melbourne au decis să renunţe la arbitrii de linie şi să uti­lizeze doar tehnologia „hawk-eye” la...

Închide