De ce îi e frică directorului Cosmin Rădescu de evaluare?

Toţi şefii instituţiilor de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean au reuşit să susţină testul de evaluare a activităţii anuale, cu o singură excepţie. Este vorba de Cosmin Rădescu (foto), directorul Tea­tru­lui I.D.Sîrbu din municipiul Petroşani. Ce s-a întâmplat de avem o asemenea situaţie?
Directorul teatrului din Petroşani a reuşit din vara anului trecut să amâne testarea respectivă. Cum? Simplu. A atacat în in­stanţă dispoziţia prin care a fost stabilită com­ponenţa comisiei de evaluare, infor­mează Bogdan Hăulică, purtătorul de cu­vânt al Consiliului Judeţean Hunedoara.
Potrivit acestuia, prima instanţă a a decis suspendarea procedurii de evaluare a ac­tivităţii directorului Teatrului din Petroşani, Consiliul Judeţean a făcut recurs, însă nu a fost stabilită data la care va fi judecat acesta. Una peste alta, deşi evaluarea acti­vităţii directorului Cosmin Rădescu era programată pentru luna decembrie a anului 2020, acest lucru nu a putut fi realizat.
În aceste condiţii, purtătorul de cuvânt al CJ Hunedoara susţine că evaluarea lui Cosmin Rădescu poate fi făcută numai după ce se termină în instanţă procesul cu pricina. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare