A scăzut numărul cazurilor de Covid în judeţ, dar purtăm mască în continuare în aer liber

6 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţul Hunedoara a scăzut, ieri, la o valoare de 1,32 la o mie de locuitori, în zonă fiind în­registrate nouă focare active în ultimele 14 zile, potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Pu­blică, transmise de Instituţia Prefectului.
Astfel, la Spitalul municipal din Hune­doara sunt înregistrate 13 cazuri de infecţie cu noul coronavirus, la spitalul din Orăştie sunt trei cazuri confirmate, acelaşi număr ca la Spitalul de psihiatrie din comuna Zam.
Un număr mare de cazuri de Covid este înregistrat la Centrul Multifuncţional Hu­ne­doara, cu 22 de persoane, alte patru per­soane infectate cu SARS-CoV-2 fiind con­fir­mate la Termocentrala. Mintia. Termocen­trala a revenit în statistică, din păcate, ca focar Covid.
În intervalul de referinţă, 1.321 de per­soane din judeţul Hunedoara au fost de­cla­rate pozitive la infecţia cu noul coronavirus, 312 fiind internate în spital. De la începutul pandemiei, 10.765 de bolnavi au fost de­claraţi vindecaţi de către medici.
Deşi incidenţa cazurilor de Covid a scăzut în judeţ, purtarea măştii în aer liber rămâne obligatorie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL Liga a III-a. De ce a avut CS Hunedoara un sezon de toamnă sub aşteptări

CS Hunedoara a terminat sezonul de toam­nă pe locul 8 în seria a IX-a, cu doar 10 punc­te acumulate în...

Schimbare istorică făcută de Australian Open!

Organizatorii turneului de la Melbourne au decis să renunţe la arbitrii de linie şi să uti­lizeze doar tehnologia „hawk-eye” la...

Răzvan Burleanu: „Cel mai complicat an, la conducerea FRF!”

Pandemia de coro­na­virus a avut un im­pact major asupra com­­petiţiilor fotba­lis­ti­ce şi în special în ceea ce priveşte prezenţa spec­ta­to­rilor...

Închide