A scăzut numărul cazurilor de Covid în judeţ, dar purtăm mască în continuare în aer liber

Adriana Năstase

Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţul Hunedoara a scăzut, ieri, la o valoare de 1,32 la o mie de locuitori, în zonă fiind în­registrate nouă focare active în ultimele 14 zile, potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Pu­blică, transmise de Instituţia Prefectului.
Astfel, la Spitalul municipal din Hune­doara sunt înregistrate 13 cazuri de infecţie cu noul coronavirus, la spitalul din Orăştie sunt trei cazuri confirmate, acelaşi număr ca la Spitalul de psihiatrie din comuna Zam.
Un număr mare de cazuri de Covid este înregistrat la Centrul Multifuncţional Hu­ne­doara, cu 22 de persoane, alte patru per­soane infectate cu SARS-CoV-2 fiind con­fir­mate la Termocentrala. Mintia. Termocen­trala a revenit în statistică, din păcate, ca focar Covid.
În intervalul de referinţă, 1.321 de per­soane din judeţul Hunedoara au fost de­cla­rate pozitive la infecţia cu noul coronavirus, 312 fiind internate în spital. De la începutul pandemiei, 10.765 de bolnavi au fost de­claraţi vindecaţi de către medici.
Deşi incidenţa cazurilor de Covid a scăzut în judeţ, purtarea măştii în aer liber rămâne obligatorie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare