De ce candidează Dacian Ciodaru pentru şefia Consiliului Judeţean

5 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Conducerea Pro România din judeţ a susţinut, ieri, o conferinţă de presă, în principal pentru a prezenta candidatul partidului la preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara.
Aşa cum MESAGERUL HUNEDOREAN a anunţat deja, Dacian Ciodaru (foto) este candidatul Pro România la şefia CJ Hunedoara. Colegii lui Victor Ponta au declarat că fiecare candidat va trebui să-şi strângă semnături de la cetăţeni, ca să arate că au susţinere şi astfel să fie desemnaţi de partid să candideze pentru o funcţie în administraţia locală.

Vrea 10 la sută din voturi
Întrebat ce l-a calificat pe Ciodaru să ajungă candidat, primarul Emil Rîşteiu, liderul judeţean al Pro România, a spus că acesta este un om tânăr şi trebuie schimbată garda la şefia instituţiei judeţene. Nicolae Timiş, fost primar al Haţegului, a afirmat că Dacian Ciodaru a fost singurul care şi-a exprimat dorinţa să candideze pentru postul respectiv.
„Am stabilit, în 31 ianuarie, prin vot deschis, ca Dacian Ciodaru să fie candidatul Pro România pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara. Am considerat că experienţa lui politică şi administrativă este un candidat care îl califică să fie un preşedinte de Consiliu Judeţean eficient. El a avut funcţii de conducere la Universitatea din Petroşani, a avut în subordine sute de oameni. De trei ani a participat la toate acţiunile administrative ale oraşului Simeria din postura de consilier al primarului. Politic, de 11 ani a avut timp să vadă plusurile şi minusurile politicii actuale. Îi cerem să vină cu propuneri noi, să facem o altfel de politică. Să avem speranţa că nu ne mai pleacă copiii din judeţ. Sperăm să obţinem un scor de 10 la sută în judeţ, ceea ce ar însemna minimum patru consilieri judeţeni“, a declarat Emil Rîşteiu, coordonatorul Pro România Hunedoara.

Generaţia Pro
„Am o experienţă de 11 ani în politică şi 12 ani în administraţie. Am 37 de ani, sunt membru al Pro România de un an. Am dat totul pentru PSD, când am fost membru al acestui partid, am dat totul pentru Universitatea din Petroşani, cât timp am lucrat acolo. Am plecat din Valea Jiului ca să îmi dezvolt capacitatea în administraţie. De ce vreau să candidez?
Din 2000 încoace sunt două partide care alternează la conducerea Consiliului Judeţean. Este momentul ca şi generaţia mea, care am susţinut cele două partide, să iasă în prim plan. Partidul Pro România asta şi face, aduce tinerii în faţă. Prin candidatura mea apare noutatea, prin idei“, a afirmat Dacian Ciodaru.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Avocaţii deveni au încetat protestul împotriva judecătoarei Gheberta

După ce avocaţii din Baroul Hunedoara au anunţat protestul împotriva unei judecătoare, ieri, a avut loc o întâlnire a echipei...

Bulina neagră, 6.02.2020

Beniamin Barna, tânăr din Deva Pentru că a fost arestat preventiv pentru furt, faptă comisă în Deva. La momentul infracţiunii,...

Bulina albă, 6.02.2020

Avram Iancu, bibliotecar şi polisportiv din municipiul Petroşani Pentru organizarea competiţiei nocturne de alergare montană - „Parângul Night Challenge”, întrecere...

Închide