Sport

De ce a demisionat președintele clublui din Petroșani?

Când am fost apelat de către Radu Polifronie (foto) mă aflam la Cluj Napoca cu ceva probleme personale. Văzând apelul telefonic mă așteptam să aflu despre cine știe ce alte performanțe înregistrate de către sportivii de la secția de karate a CSM Jiul Petroșani sau despre programul pregătit pentru echipa de fotbal din Liga a treia. Ei bine, apel a fost sec:„ Mi-am depus demisia din funcția de președinte al CSM ”, lucru care practic pe mine m-a lăsat interzis.

Voluntar la secția de karate
Radu Polifronie a fost ani buni preșe­din­tele celui mai titrat club din Valea Jiului, club care are nu numai tradiție, ci și rezultate. Că echipa de fotbal este în Liga a treia, că sunt rezultate internaționale deosebite la karate, că este un bazin didactic la Petroșani, că este gata de a intra în circuit un cochet sta­dion sintetic pe baza sportivă de la Petroșani, sunt zic eu, sunt și meritele profesorului Polifronie și a echipei pe care a condus-o.
Nu am aflat prea multe de la cel aflat la celălalt capăt al circuitului telefonic, poate doar faptul că va rămâne antrenor voluntar la secția de karate. Știu din experiență că atunci când un bun profesionist alege să își depună demisia atunci ceva s-a petrecut în zona activității sale. Nu cunosc amănuntele care au dus la această demisie, dar, per­so­nal, cred că aceia care decid trebuie să ana­lizeze foarte bine aprobarea acesteia.
Mai cunosc, după discuția pe care am avut-o la Deva cu Miruna Mălăuță, sportiva legitimată la secția de karate a CSM Jiul Petroșani, că 2022 este un an important pen­tru ea și pentru antrenorul Radu Polifronie (cu care ea se pregătește), deoarece odată cu trecerea la categoria seniori lupta pentru accedere la competițiile internaționale este mult mai dură și necesită fonduri financiare suplimentare. Să fie acesta motivul pentru care Radu Polifronie a demisionat?
Vreau să cred că lucrurile se pot rezolva printr-o discuție între factorii de decizie și cel care și-a depus demisia și apoi, ana­lizând toate aspecetele problemei, să fie luată o hotărâre. La un bun profesionist nu trebuie să se renunțe foarte ușor.

One thought on “De ce a demisionat președintele clublui din Petroșani?

  • un excroc lua bani si de la Primarie si de la parinti copilor ,afacerea cu primarul din Bru Mare cu vinzarea patrupedelor(cIni).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura