Sport

Atleții hunedoreni au început competițiile

Cea de-a 37-a ediție a „Cupei Bistriței – Memorialul Nicolae Mihalache” a deschis deschide sezonul competițional indoor din ac­tualul sezon. La întreceri au fost pre­zenți și sportivi de la secțiile de spe­cia­li­tate din Deva care au dorit să își verifice potențialul la debutul de sezon.

În formă bună
Astfel, multipla campioană Florentina Marincu Iușco (foto), cea care reprezintă din acest sezon secția de atletism de la CSM Deva , a debutat cu dreptul în noul sezon și a reușit două victorii la acest concurs de la Bacău. Ea a câștigat locul I în proba de viteză pe distanța de 60 m, cu timpul de 7 sec și 50 sutimi și s-a impus în proba de sări­tura în lungime cu o săritură care a mă­surat 6 m și 70 cm. Profesorul Nicolae Alexe a confirmat că sportiva pe care o pregătește este în formă și speră ca anul 2022 să fie unul cu rezultate cât mai bune.
Elisa Xandra Enache, legitimată la LPS Cetate Deva, a câștigat fără emoții proba de săritură în înălțime, cu o evoluție măsurată la 1,60 m, iar colega ei de club, Eva Natalia Alzner s-a situat pe locul trei atât la 60 m (timp înregistrat 8,02 sec) cât și la săritura în lungime (5,41 m).
În întrecerile masculine, juniorul Florin Popa a urcat pe podiumul de premiere la săritura în lungime, clasându-se pe locul al treilea, cu o săritură care a măsurat 5,42 m, iar Bogdan Rostaș a încheiat proba de 800 m pe locul V, cu timpul de 2:15,59 . Încă junior, Raul Manuel Dan (legitimat la LPS Cetate Deva) a încheiat pe locul patru am­bele probe, atât la 1.500 m (4:05,53) cât și la 3.000 m (timp 9:01,64 ) cu spe­ranțe de­clarate că va fi un an com­pe­tițional mai bun decât cel recent încheiat.
Următoarele competiții atletice de nivel național sunt programate la București, Cupa RMA (22-23 ianuarie) și Campionatul națio­nal de seniori, U23 și probe combinate pen­tru aceleași categorii de vârstă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura