Sport

Cupa Veteranilor la handbal

11 handbal veterani

Duminică, la Vaţa de Jos, s-a desfăşurat o competiţie de handbal, dedicată foştilor handbalişti hunedoreni, acum retraşi din activitatea sportivă.
Competiţia, purtând denumirea Cupa Veteranilor, a fost organizată şi patronată de Asociaţia Judeţeană de Handbal Hunedoara, reprezentată de Nelu Ardelean, preşedintele asociaţiei şi de secretarul acesteia, Nicu Sav.
La întreceri au participat foşti handbalişti din localităţile Brad, Vaţa de Jos şi Deva, mulţi dintre ei foste glorii ale handbalului hunedorean.
A avut loc un meci între două echipe formate din veteranii acestui sport prezenţi la competiţie. Un meci în care spectatorii au văzut că, şi după atâţia ani de când şi-au pus tricourile în vitrina cu amintiri, fostele glorii ale handbalului autohton mai ştiu să facă o fentă, să dea o pasă bună sau să tragă cu precizie la poartă.
De subliniat, că meciul veteranilor s-a terminat la egalitate (30-30), cu toate că au fost mai multe reprize de prelungiri. Urmează ca în perioada următoare să se organizeze un nou joc la Deva.
În finalul competiţiei, primarul comunei Vaţa de Jos, Milu Florescu, şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal, Nelu Ardelean au înmânat participanţilor diplome şi distincţii. Următorilor foşti sportivi, care au făcut parte din prima generaţie de handbalişti din zona Brad-Vaţa, le-au fost înmânate diplome de excelenţă: Ioan Băgăilă, Constantin Neag, Remus Coza, Ioan Costea, Ioan David, Dorin Tat, Virgil Jianu, Alun loliş, Indrei Boloţ, Ioan Damian, Gheorghe Budugan, Alexandru Saca şi Amos Boloţ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.