Cupa Veteranilor la handbal

1 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 handbal veterani

Duminică, la Vaţa de Jos, s-a desfăşurat o competiţie de handbal, dedicată foştilor handbalişti hunedoreni, acum retraşi din activitatea sportivă.
Competiţia, purtând denumirea Cupa Veteranilor, a fost organizată şi patronată de Asociaţia Judeţeană de Handbal Hunedoara, reprezentată de Nelu Ardelean, preşedintele asociaţiei şi de secretarul acesteia, Nicu Sav.
La întreceri au participat foşti handbalişti din localităţile Brad, Vaţa de Jos şi Deva, mulţi dintre ei foste glorii ale handbalului hunedorean.
A avut loc un meci între două echipe formate din veteranii acestui sport prezenţi la competiţie. Un meci în care spectatorii au văzut că, şi după atâţia ani de când şi-au pus tricourile în vitrina cu amintiri, fostele glorii ale handbalului autohton mai ştiu să facă o fentă, să dea o pasă bună sau să tragă cu precizie la poartă.
De subliniat, că meciul veteranilor s-a terminat la egalitate (30-30), cu toate că au fost mai multe reprize de prelungiri. Urmează ca în perioada următoare să se organizeze un nou joc la Deva.
În finalul competiţiei, primarul comunei Vaţa de Jos, Milu Florescu, şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal, Nelu Ardelean au înmânat participanţilor diplome şi distincţii. Următorilor foşti sportivi, care au făcut parte din prima generaţie de handbalişti din zona Brad-Vaţa, le-au fost înmânate diplome de excelenţă: Ioan Băgăilă, Constantin Neag, Remus Coza, Ioan Costea, Ioan David, Dorin Tat, Virgil Jianu, Alun loliş, Indrei Boloţ, Ioan Damian, Gheorghe Budugan, Alexandru Saca şi Amos Boloţ.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mineritul din Valea Jiului poate fi salvat

Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului şi Blocul Naţional Sindical consideră că Valea Jiului are viitor, iar acesta depinde în primul...

„Halda de zgurã nu o va lua la vale”

O expertiză tehnică privind halda de zgură de la ArcelorMittal Hunedoara arată că lucrările de excavare efectuate haotic pot afecta...

Împuşcat de poliţişti

Scandal în oraşul hunedorean Petrila, unde un bărbat de 26 de ani, dat în urmărire, a fost împuşcat de un...

Închide