Cupa Liceelor „BIG FM” va avea loc şi în acest an

10 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cea mai populară competiţie sportivă dedicată liceenilor, Cupa BIG FM la minifotbal, îşi va desfăşura în acest an a opta ediţie. Cele mai bune echipe, reprezentante ale liceelor din Deva, Hunedoara şi Simeria, se vor înfrunta la Sala Sporturilor din reşedinţa judeţului, la finalul lunii februarie.

Patru câştigătoare în şapte ediţii
Devenită o întrecere tradiţională a fiecărui început de an, Cupa Liceelor „BIG FM” 2017 se va desfăşura cel mai probabil la sfârşitul lunii februarie. Pe parchetul Sălii Sporturilor, cei mai buni fotbalişti dintre elevii de la mai multe licee din Deva, Simeria şi Hunedoara se vor înfrunta pentru marele trofeu şi premiile puse în joc de organizatori. Campioana en-titre este echipa Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” din Deva, care deţine recordul de trofee câştigate, nu mai puţin de patru. Câte un titlu fiecare au câştigat echipele Colegiului Tehnic „Transilvania” Deva, Colegiului Tehnic „Matei Corvin” Hunedoara şi Liceului Teoretic „Traian” Deva, ultima grupare nemaiexistând după fuzionarea cu cei de la Colegiul Naţional „Decebal”.

Meciuri spectaculoase şi premii numeroase
Principalul organizator al evenimentului este postul de radio BIG FM, care prin directorul său, Marius Dragomir, speră să aibă parte de meciuri spectaculoase şi la ediţia din 2017. „Încă nu ştim sigur datele de disputare, dar cel mai sigur, competiţia va avea loc la sfârşitul lunii februarie. Ca în fiecare an, sperăm să fie meciuri spectaculoase şi ne dorim cât mai multe echipe participante. În funcţie de sprijinul sponsorilor, ne dorim să oferim cât mai multe premii”, a spus Marius Dragomir. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnastele devene domină clasamentul anului 2016

Şase sportive de la CNS Cetate Deva au fost desemnate între primele 10 gimnaste ale ţării, pe anul 2016, într-un...

Tudor Şaucă: Sunt dezamăgit, dar viaţa merge înainte!

Unul din jucătorii de bază ai echipei CNS Cetate Deva în ultimul an şi jumătate, Tudor Şaucă, s-a despărţit de...

Încă un pas în deblocarea investiţiei de la Centrul de Îngrijire Păclişa

Ieri, Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a revenit asupra problemei investiţiei de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă (CIA) Nr. 2...

Închide