Cum s-a gândit PNL că trebuie să arate un Crăciun liniştit pentru români

23 decembrie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Guvernul Orban face politică pe banii oamenilor, în folosul primarilor PNL şi în detrimentul primarilor PSD. Să înţelegem că vă ţineţi de cuvânt şi ”daţi cu bâta” în aleşii PSD, aşa cum aţi declarat în urmă cu ceva timp, domnule premier Ludovic Orban? Din păcate, daţi cu bâta în oamenii de rând, în cetăţenii care au votat PNL, pentru că în judeţul Hunedoara aţi dat bani doar primăriilor PNL, fără să ţineţi cont că dincolo de politică sunt oamenii de rând.

Sunt primării PSD care nu au bani de salarii pentru angajaţi. Acesta este modul în care PNL doreşte să ureze un Crăciun fericit cetăţenilor? Ar trebui să vă fie ruşine, domnule Orban.
Prin comparaţie, poate că nu sunteţi informat cum trebuie, la ultima rectificare bugetară realizată de către Guvernul Dăncilă, în judeţul Hunedoara, acolo unde situaţia a cerut, pentru că politica este pentru şi despre oameni, primăriile PNL au primit mai mulţi bani decât primăriile PSD.
Să vă dau câteva exemple: primăria PNL a municipiului Deva a primit 9.491.000 lei, iar Primăria municipiului Hunedoara, condusă de un primar PSD, a primit 2.070.000 lei, Primăria municipiului Petroşani, condusă de un primar liberal a primit 3.516.000 lei, iar Primaria municipiului Orăştie, condusă de un primar PSD, a primit 2.570.000 lei.
Toate detaliile le găsiţi aici – https://lege5.ro/Gratuit/gm2dqmbvgu4a/hotararea-nr-752-2019- privind-repartizarea-pe-unitati-administrativ-teritoriale-a-sumelor-defalcate-din-taxa-pe-valoarea-adaugata-pentru-echilibrarea-bugetelor-locale-conform-art-20-alin-3-din-ordonan
Anul trecut, domnule premier, toate primăriile au închis anul fără datorii, cu proiecte antamate şi cu planuri de viitor. În acest an, edilii localităţilor PSD, pentru care nu aţi mişcat nici un leu, încheie anul fără să poată plăti salariile oamenilor, ce să mai vorbim despre proiecte şi programe aflate în derulare şi care vor trebui susţinute. Credeţi că aceşti oameni sunt liniştiţi acum, în prag de sărbători? Dacă da, vă doresc să aveţi sărbători la fel de liniştite ca şi ei.
Ştiţi, domnule Orban, poate aţi uitat şi trebuie să vă reamintim: sunteţi premierul României şi al tuturor românilor. Nu v-aţi gândit nici un moment că sunt localităţi conduse de primari PSD unde PNL a primit voturile oamenilor la ultimele alegeri? Măcar pentru ei ar fi trebuit să nu uitaţi de necesităţile acestor administraţii locale.
La guvernare se găsesc soluţii, nu vinovaţi, la guvernare se gândesc strategii şi programe, nu se merge pe austeritate şi pe tăieri. Asta dacă nu avem în faţă un Executiv pentru care competenţa înseamnă doar să te plângi şi să arăţi cu degetul. Treziţi-vă până nu este prea târziu pentru oamenii acestei ţări!
Dragi hunedoreni, poate că aceste lucruri vă determină să vă gândiţi mai bine atunci când puneţi ştampila pe buletinul de vot.
Laurenţiu Nistor, deputat PSD de Hunedoara

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1 spune:

    cu respect va propun sa sugeti **** !

  2. emilus spune:

    Nistore,schimba-l pe arion de la Apaprod ca se poarta cu angajatii parca ar fi mosia lui

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarii PSD din judeţ, la un pas de răscoală

Mai mulţi primari PSD, împreună cu senatorul Cristian Resmeriţă, au organizat ieri o conferinţă de presă, în care şi-au exprimat...

Carambol la Sântuhalm

Trei autoturisme au fost avariate din cauza unui şofer de 45 de ani, din municipiul Hunedoara.

Radarul l-a dat de gol

Un bărbat de 49 de ani, din Şoimuş, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de radar.

Închide