Carmen Guran a pierdut procesul cu Consiliul Judeţean şi va părăsi instituţia!

23 decembrie 2019 | 6 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Potrivit unor surse oficiale de la nivelul conducerii Consiliului Judeţean Hunedoara, de astăzi, marţi, 24 decembrie 2019, Carmen Guran (foto) nu va mai fi angajata Consiliului Judeţean Hunedoara! Se pare că tot acest război cu conducerea instituţiei judeţene a costat-o nu doar postul de director tehnic, ci a dus şi la pierderea serviciului în cadrul acesteia.

Despre ce este vorba? Ieri, Tribunalul Hunedoara a dat decizia în dosarul în care Guran a atacat reorganizarea Consiliului Judeţean, reorganizare care presupune o organigramă fără direcţii. Ca atare, ar fi fost desfiinţată şi Direcţia Tehnică, la conducerea căreia se afla Carmen Guran. Decizia magistraţilor, de respingere a suspendării executării Hotărârii nr.26/31.01.2019 a Consiliului Judeţean Hunedoara, precum şi executarea Dispoziţiei nr. 38 /1.02.2019 emisă de preşedintele Consiliului Judeţean, arată că se desfiinţează direcţiile din instituţie, iar Carmen Guran nu mai ocupă funcţia de director tehnic. Hotărârea poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.
Mai mult, pentru că ea nu a acceptat o funcţie similară în instituţie, în termen de 30 de zile de la propunere, va trebui să părăsească nu numai postul, dar şi instituţia judeţeană, ne-au comunicat surse oficiale din cadrul Consiliului Judeţean. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  vezi dna ,te pui cu dracu si uite ce patesti

 2. Wily spune:

  Afara si cu arion de la Apaprod, isi bate joc de toti angajatii ca si cum ar fi firma lui

 3. Lucian Gherman spune:

  N-are cine Wilike s-o facă, fiindcă le-a angajat la toți nevestele,copii, verișoarele,nașii,finii,amantele.Cine s-o facă ? Consiliul județean care e profund impotent?AGA ,care-s prietenii lui ? Ministerul Dezvoltării ?

 4. Ioana spune:

  In cadrul Consiliului Judetean Hunedoara in proportie de 99% angajatii actuali si viitorii au fost recomandati pe baza de “talent” deosebit, asezonat cu pile si nepotism. Oricare dintre ei, o gloata de lichele, impotenti intelectuali si babaciuni obosite.

 5. Mumu spune:

  @Ioana
  Angajatii viitori au fost recomandati…mai treci pe la scoala putin.

  Cat despre procentul acela de 99% este exagerat si afirmatiile tale tin ori de rautate, ori de prostie…alege ce vrei.

  Ca peste tot exista pilosi si sustinuti de partid, ceva mai multi de cand a ajuns PSD la putere, dar in CJ sunt si oameni care lucreaza de zeci de ani si isi fac treaba.

  Pe d-na Guran nu o cunosc, dar stiu destule despre jegosii care s-au cocotat politic pe judetul acesta si care fac totul doar pentru interesul personal.
  De aceea au executat-o si pe aceasta doamna. Le incurca planurile si nu puteau fura in voie.
  Din pacate d-na Guran a gresit, trebuia sa accepte postul oferit si sa se judece din acea pozitie, asa a ramas descoperita.

  Papagalii din CJ care semneaza ca prostii s-ar putea sa plateasca la un moment dat. Doar ei, ca prostii…

 6. Bolesc spune:

  Nu il dati voi afara pe arion de la vaca lui de muls. Il da afara dna-ul cand vine la cate matrapazlacuri face cu seful de la achizitii

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum s-a gândit PNL că trebuie să arate un Crăciun liniştit pentru români

Guvernul Orban face politică pe banii oamenilor, în folosul primarilor PNL şi în detrimentul primarilor PSD. Să înţelegem că vă...

Primarii PSD din judeţ, la un pas de răscoală

Mai mulţi primari PSD, împreună cu senatorul Cristian Resmeriţă, au organizat ieri o conferinţă de presă, în care şi-au exprimat...

Carambol la Sântuhalm

Trei autoturisme au fost avariate din cauza unui şofer de 45 de ani, din municipiul Hunedoara.

Închide