Primarii PSD din judeţ, la un pas de răscoală

23 decembrie 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Mai mulţi primari PSD, împreună cu senatorul Cristian Resmeriţă, au organizat ieri o conferinţă de presă, în care şi-au exprimat nemulţumirea faţă de alocarea de sume doar primăriilor liberale din judeţ, la ultima rectificare bugetară.

Va ajunge şi la preşedintele ţării
”În aceste zile au fost alocate 180 miliarde lei pentru judeţul Hunedoara. Toţi aceşti bani au plecat doar înspre primării conduse de primarii PNL. Este o chestiune de mare tupeu din partea febrei galbene. Toţi primarii Partidului Social Democrat au lansat o petiţie, pentru a aduce la cunoştinţa opiniei publice acest lucru regretabil. Această petiţie o depunem la Prefectura Hunedoara, va fi trimisă preşedintelui Klaus Iohannis, premierului Ludovic Orban şi tuturor factorilor responsabili”, a declarat senatorul PSD de Hunedoara, Cristian Resmeriţă.
”Noi, parlamentarii, primarii PSD am decis să atacăm această alocare a sumelor către primăriile PNL. În judeţ nu sunt cetăţeni de mâna întâi şi cetăţeni de mâna a doua. Toţi sunt egali. Nu sunt vinovaţi cetăţenii care trăiesc în comunităţi conduse de primari PSD! Tragem un semnal de alarmă şi vrem să trăim într-o Românie normală!”, a declarat senatorul PSD Cristian Resmeriţă. Parlamentarul susţine că nu este exclus ca oamenii să iasă în stradă din cauza împărţelii banilor pe criterii politice.
Primul popas al social-democraţilor a fost ieri la prefectură. Delegaţia social-democrată i-a înmânat prefectului Vasilică Potecă petiţia cu pricină.

Fără bani de funcţionare
”Au făcut o nouă şmecherie, cei de la guvernare. Au dat bani primarilor liberali din Fondul de rezervă. Cererile de la Finanţe trebuiau trimise tuturor primăriilor, pentru a putea beneficia de aceşti bani. Însă nici o primărie condusă de primar PSD nu a primit o asemenea solicitare. În aceste condiţii, municipiul Deva a primit 12 milioane de lei, iar municipiul Hunedoara, zero lei. Actualul guvern, în prag de sărbători, nu le asigură hunedorenilor nici măcar bani pentru funcţionare. Nu e normal să împarţi banii pe criterii politice”, a spus Dan Bobouţanu, edilul şef al municipiului Hunedoara.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  cu ce mina dai cu aia ti se intoarce

 2. Nicu spune:

  O sa mergeți la pușcărie toți cei ce ați furat țara ….. sper ca in ***ând sa va ia si averile , voua si neamurilor voastre de jegosi !

 3. Sorin spune:

  Dar cand primariile PSD luau si ce li se cuvenea primariilor conduse de primari PNL era bine nu?

 4. Sorin spune:

  Dar cand primariile PSD luau si ce li se cuveneau primariilor conduse de primari PNL era bine nu?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Carambol la Sântuhalm

Trei autoturisme au fost avariate din cauza unui şofer de 45 de ani, din municipiul Hunedoara.

Radarul l-a dat de gol

Un bărbat de 49 de ani, din Şoimuş, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de radar.

Şi-a abuzat propria mamă

Poliţiştii hunedoreni au fost nevoiţi să emită ordin de protecţie împotriva unui bărbat care îşi teroriza mama. Femeia, cel puţin...

Închide