Cu TIR-ul la vaccinare

13 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Năstase

Prezenţă inedită la centrul de vaccinare drive-Thru din parcarea supermarketului Auchan din Deva. organizat în oraşul Deva. Un şofer de TIR a mers să se vaccineze cu autocamionul din dotare la centrul Drive-Thru din oraşul Deva. În vârstă de 50 de ani, bărbatul a ţinut să se vaccineze împotriva coronavirusului fără programare şi, astfel, a recurs la această stratagemă. Mai mult, acesta s-a şi fotografiat în timp ce era imunizat, în faţa TIR-ului pe care îl conduce. Fotografiile de la vaccinare, însoţite de un scurt mesaj au apărut şi pe contul de Facebook RO Vaccinare.
„Cu TIR-ul la vaccinare! Când îţi doreşti cu ade­vărat să te vaccinezi împotriva COVID-19. Marius Iosif, în vârstă de 50 de ani, a ales să se vaccineze astăzi la centrul de vaccinare Drive-Thru Deva”, se arată în postarea de pe contul de Facebook RO Vaccinare.
Conform ultimei statistici oficiale transmise de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), numărul celor vaccinaţi cu ambele doze a trecut de 2,5 milioane. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat ieri, 13 mai, că s-au confirmat 953 de noi cazuri de coronavirus. Un număr de 75 de per­soane au decedat în ultimele 24 de ore. La ATI au fost internate 829 de persoane.Conform statis­ti­ci­lor oficiale, în ultimele 24 de ore au fost făcute 22.532 de teste RT-PCR (12.908 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 9.624 la cerere) şi 10.690 de teste rapide antigenice.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a răzbunat pe fosta iubită

Un bărbat de 46 de ani, din Brănişca, a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce a incen­diat ma­şina fostei concubine....

Bătut şi ameninţat că va fi omorât şi violat

Maximilian Gânju O discuţie aprinsă între partenera de viaţă a unui bărbat din Petroşani şi un coleg de muncă al...

Instructor auto, bătut de elevul care nu-şi luase permisul

Maximilian Gânju Bărbatul s-a înscris la cursurile pentru obţinerea permisului de conducere, a urmat câteva ore de pregătire practică şi...

Închide