S-a răzbunat pe fosta iubită

13 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 46 de ani, din Brănişca, a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce a incen­diat ma­şina fostei concubine. Timp de patru ani, in­di­vidul a hărţuit-o pe femeie, prin mijl­oace de comunicare la distanţă. Astfel încât, femeia a trăit într-o permanentă stare de tensiune.
În noaptea de 24 spre 25 ianuarie, băr­batul i-a distrus oglinda retrovizoare de la ma­şină, iar în 22 aprilie a trecut la următorul nivel. Acesta a spart unul dintre geamurile maşinii, care se afla parcată pe o stradă din Deva, şi a aruncat în inetrior substanţe infla­ma­bile, apoi i-a dat foc. În urma plângerii de­puse la poliţie de către victimă, poliţiştii au des­chis dosar penal pentru hărţuire şi dis­trugere şi au reuşit să-l identifice pe autorul faptelor.
„Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune în urma căreia au iden­ti­ficat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Brănişca, faţă de care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de hărţuire şi distrugere.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cel în cauză, în perioada 2017-2021, şi-a hăr­ţuit fosta concubină prin intermediul mijloa­celor de comunicare la distanţă, iar în noap­tea de 24/25.01.2021 a provocat distrugeri la ni­ve­lul unei oglinzi retrovizoare a auto­tu­rismului femeii, parcat pe o stradă din mu­ni­cipiul Deva. De asemenea, în data de 22.04.2021, în jurul orei 22:50, bărbatul a in­cendiat acelaşi auto­turism, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.700 de euro”, a de­clarat comisarul-şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspec­to­ratului de Poliţie Ju­deţean Hunedoara.
Bărbatul a fost reţinut şi fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor preventive.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bătut şi ameninţat că va fi omorât şi violat

Maximilian Gânju O discuţie aprinsă între partenera de viaţă a unui bărbat din Petroşani şi un coleg de muncă al...

Instructor auto, bătut de elevul care nu-şi luase permisul

Maximilian Gânju Bărbatul s-a înscris la cursurile pentru obţinerea permisului de conducere, a urmat câteva ore de pregătire practică şi...

Hunedoreni sancţionaţi pentru încălcarea interdicţiilor generate de gripa aviară

Cei doi hunedoreni sancţionaţi de ins­pec­torii din cadrul Direcţiei Sanitar-Vete­rinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Hu­nedoara au fost prinşi că transportau...

Închide