CS Hunedoara, campioană judeţeană la turneul „Gheorghe Ene”

Echipa Clubului Sportiv Hunedoara, antrenată de Alexandru Popovici, a câştigat faza judeţeană a Turneului „Gheorghe Ene”, competiţie destinată celor mai tineri fotbalişti din judeţ, născuţi în anul 2009 sau mai târziu. Trupa de pe Cerna s-a impus dramatic în faţa echipei CFR Simeria, având un gol marcat în plus.

Departajare la goluri marcate
CS Hunedoara a câştigat grupa I a competiţiei de la Haţeg, singura de patru echipe, obţinând trei victorii: 4-1 cu Retezatul Haţeg; 6-1 cu CNS Cetate Deva Albi şi 4-1 cu Sorii Junior’s Lupeni. Cea din urmă a însoţit echipa hunedoreană în turneul 1-4, unde s-au mai calificat CFR Simeria şi MF Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş” Hunedoara. Lupta pentru primul loc a fost dramatică, înaintea ultimelor două partide CS Hunedoara şi CFR Simeria fiind la egalitate perfectă. Cele două au remizat în meciul direct, scor 0-0, fiecare echipă învingând cu 2-0 în al doilea meci, simerienii pe Sorii Junior’s Lupeni iar hunedorenii pe concitadina de la MF Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş”. Câştigătoarea întrecerii şi totodată reprezentanta judeţului la faza zonală s-a decis în urma unui gol marcat în plus, CS Hunedoara trecând de Sorii Junior’s Lupeni cu 3-1 iar CFR Simeria (antrenor Florin Danciu) a învins cu 2-0 pe MF Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş” Hunedoara. Cea din urmă a ocupat locul 3 iar Sorii Junior’s Lupeni s-a clasat pe locul 4.

Dynamik Lupeni a câştigat turneul pentru locurile 5-10
Turneul pentru locurile 5-10 a revenit echipei Dynamik Lupeni, urmată de Jiul Petroşani (locul 6), CNS Cetate Deva Albi (locul 7), Retezatul Haţeg (locul 8), CNS Cetate Deva Roşii (locul 9) şi Viitorul Şoimuş (locul 10). S-au acordat şi premii individuale, Masimo Ionaşcu (MF Şcoala de Fotbal „Florea Văteuş” Hunedoara) şi Darius Mihăilă (CS Hunedoara) fiind declaraţi cei mai buni jucători iar Mario Bărăian (Sorii Junior’s Lupeni) a fost desemnat cel mai bun portar. Cezar Ursu (CFR Simeria) a câştigat titlul de golgheter iar Gabriela Cortiş (Viitorul Şoimuş) a primit un premiu special, de cea mai bună jucătoare. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo a făcut antrenament cu public şi la Sfântu Gheorghe

Campioana en-titre a României a încheiat turul sezonului regulat din Liga I de futsal pe prima poziţie după o victorie...

CNS Cetate şi-a continuat seria pozitivă! Devenii, la al patrulea succes consecutiv!

Gruparea din reşedinţa judeţului nu a acuzat pauza de două săptămâni avută şi a obţinut a patra victorie consecutivă în...

Bulina neagră, 6.11.2017

Lucia Eugenia Halasz, tânără din Lupeni Pentru că se consideră nevinovată de moartea fetiţei sale de trei ani şi a

Închide