Autobergamo a făcut antrenament cu public şi la Sfântu Gheorghe

Campioana en-titre a României a încheiat turul sezonului regulat din Liga I de futsal pe prima poziţie după o victorie clară, scor 8-0, pe terenul ultimei clasate, Spicom Sfântu Gheorghe. Fără a forţa prea mult, alb-vişiniii lui Marcos Angulo au „rezolvat” partida încă de la jumătatea ei, când conduceau cu 6-0.

Ignat, „bijuterie” de gol
Devenii au început în forţă ultima partidă din turul sezonului regulat şi în minutul 6 aveau deja 3-0 prin reuşita lui Obadă şi „dubla” lui Cristi Matei. Golul reprizei l-a marcat însă Florin Ignat, în minutul 14. Fostul antrenor al lui Autobergamo a marcat din lovitură liberă de la şapte metri cu o „scăriţă”, profitând de faptul că portarul gazdelor s-a plasat aproape de zid. Tânărul Andrei Grosu a înscris pentru a doua rundă consecutiv, punctând cu un şut din unghi la colţul lung iar scorul reprizei l-a stabilit Paulo Ferreira, cu un şut plasat de la 12 metri.

Urmează alte două deplasări
În partea secundă, reduta gazdelor a rezistat eroic iar portarul Papp a făcut minuni. Când se părea că devenii vor încheia repriza fără gol marcat, Paulo Ferreira a marcat cu un şut deviat de la opt metri, acelaşi jucător realizând „tripla” câteva secunde mai târziu cu o execuţie la colţul lung, internaţionalul român stabilind şi scorul final. Pentru trupa deveană au jucat: Savu, Toniţa – Pînzaru, Grosu, C. Matei, Stoica, Toader, Obadă, Ignat, Paulo Ferreira, Tacot, Csoma şi Florin Matei. Autobergamo va juca următoarele două partide tot în deplasare, cu CSM Poli Iaşi şi Imperial Wet Miercurea Ciuc. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare