CS Hunedoara a pierdut, din nou, cu Pandurii Tg. Jiu

10 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Cealaltă echipă din Liga a III-a care evoluează în judeţul nostru, CS Hunedoara, a susţinut sâmbătă al treilea joc de verificare din intersezon. Adversară i-a fost aceeaşi echipă de liga secundă, Pandurii, la fel ca în urmă cu o săptămână. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor final 5 – 1 (3 – 1). Golul hunedorenilor l-a marcat Burlacu, din penalti, la scorul de 2 – 0.

Raul Spătaru, antrenorul hunedorenilor, a declarat după această partidă: „Jocul a semănat mult cu cel din urmă cu o săptămână. Am făcut o primă repriză în general bună, noi am fost cei care am dominat, ne-am creat mai multe ocazii, chiar dacă scorul de 3 – 1 la pauză poate spune altceva. Le-am făcut însă trei cadouri, toate trei golurile ni le-au dat cu poarta goală. După pauză am introdus foarte mulţi juniori, pentru că ăsta este lotul pe care îl avem la dispoziţie la ora actuală. Au lipsit Kovacs, accidentat, Ciucurescu a fost învoit, iar Daniel Creciunesc e suspendat pentru prima etapă şi am încercat o formulă de echipă cât mai apropiată de cea pe care o vom folosi la acel meci (n. red.- acasă cu Viitorul Dăeşti)”, a spus după partidă Raul Spătaru, antrenorul principal al formaţiei de pe Cerna.
Dar antrenorul principal la echipei este nemulţumit de aceste rezultate. „Nu este jocul la care mă aşteptam, spun sincer. La începutul pregătirilor ni s-a cam dat programul peste cap, iar lotul este acesta pe care îl vedeţi, unul «subţire». Dintre foştii componenţi şi-au mai reziliat contractele, au mai plecat, iar de adus l-am adus doar pe Tiric. Adică au plecat şapte şi a venit unul singur. Aşteptăm în continuare întăriri, sperăm să putem aduce jucători în perioada următoare. Acum intrăm într-un cantonament de 10 zile pe plan local şi încă mai căutăm adversar pentru un amical sâmbătă, pe 15 februarie. Dacă nu vom reuşi să găsim pe nimeni, vom face un joc-şcoală la mijlocul săptămânii viitoare”, a mai spus Spătaru.
CS Hunedoara a evoluat în prima parte a partidei cu: Dumitrescu – Cristi Creciunesc, Radicof, Ionică, Trăşcan – Iacob, Marinca, Robert Cristian, Bloj – Burlacu, Vasinc. În partea secundă au mai intrat Raţ în poartă, Chelemen, Cămărăşanu, Bujor, Kocsis, Bularda şi Tiric ca jucători de câmp.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Înfrângere pentru Cetate în primul amical al iernii

Aşa cum am anunţat, echipa de fotbal LPS Cetate a susţinut vineri la Cugir, un joc amical în compania celor...

Anunţ Finanţe 2

Insemex Petroşani îşi consolidează poziţia de top în acest an

Conducerea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă – Insemex Petroşani şi-a definitivat coordonatele de activitate pentru...

Închide