Futsal. Derbi hunedorean în Cupa României

10 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Emoţiile din competiţiile de fotbal în sală nu au trecut pentru formaţiile din Deva. La final de săptămână au fost programate partidele din cadrul Cupei României, competiţie tot mai interesantă şi spectaculoasă prin prisma rezultatelor.

Pe terenul de la Sântămăria Orlea este programat, astăzi, jocul dintre echipele de seniori de la West Deva şi Autobergamo Deva, un derbi local care se anunţă foarte disputat, cu multe orgolii, ambiţii şi presiune pe jucătorii ambelor formaţii.
De remarcat că Juniori U19 de la echipa West Deva au obţinut o victorie importantă în deplasare la Informatica Timişoara, scor final 4-3 pentru deveni şi păstrează o şansă pentru calificarea la următoarea etapă din aceste întreceri. Următoarea partidă pe care tinerii deveni o vor disputa este programată pe teren propriu (în sala de sport de la Sântămăria Orlea), în data de 16 februarie, probabil de la ora 17. Până atunci însă, astăzi vom asista la derbiul etapei a doua din Cupa României seniori.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CS Hunedoara a pierdut, din nou, cu Pandurii Tg. Jiu

Cealaltă echipă din Liga a III-a care evoluează în judeţul nostru, CS Hunedoara, a susţinut sâmbătă al treilea joc de...

Înfrângere pentru Cetate în primul amical al iernii

Aşa cum am anunţat, echipa de fotbal LPS Cetate a susţinut vineri la Cugir, un joc amical în compania celor...

Anunţ Finanţe 2

Închide