Criminalul din Uricani a fost arestat

29 martie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Eveniment

Nicolae Pavel, bărbatul de 37 de ani, care în urmă cu nouă zile şi-a măcelărit soţia, lovind-o de zeci de ori cu un cuţit de bucătărie, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

A ieşit din spital

Sâmbătă dimineaţă, după o săptămână de spitalizare, criminalul din Uricani a fost externat din spital, deoarece, după ce şi-a ucis soţia, a încercat să se sinucidă, provocându-şi plăgi înjunghiate în abdomen. Ieri dimineaţă, el a fost prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au dat curs solicitării Parchetului şi au dispus reţinerea în arest preventiv a bărbatului, pentru următoarele 29 de zile. La coborârea din duba Poliţiei, Nicolae Pavel nu a vrut să facă nici un fel de declaraţie, ignorând întrebările jurnaliştilor şi acoperindu-şi faţa cu geaca de trening cu care era îmbrăcat. Sângeroasa crimă s-a petrecut pe 19 martie, iar totul a pornit de la faptul că femeia i-a spus soţului că vrea să divorţeze. Gelozia şi consumul de alcool au făcut ca bărbatul să-şi atace soţia cu un cuţit de bucătărie. Ea a fost înjunghiată cu 20 de lovituri de cuţit, una dintre acestea ajungând direct în inimă. (L. Botici)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. edy spune:

    Unde esti tu Tepes Doamne

  2. laurentiu spune:

    un criminal notoriu pavel relectat din educatia si conjuctura familiara

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a împuşcat în inimă

Medicul veterinar Filimon Nicolae a decis ieri să-şi încheie socotelile cu viaţa. El a fost găsit de vecini împuşcat în...

Bulina albă

Toma Coconea, parapantist

Bulina neagră

Nicolae Pavel, acuzat de crimă

Închide