Criminalul din Peştera Vacii a mai primit un an de puşcărie

12 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Pensionarul din Petrila, Costin Muntean (foto), care execută închisoare pentru omor, a mai primit un an de puşcărie. El a fost condamnat ieri de Judecătoria Aiud, pentru că l-a ameninţat pe preşedintele Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori pe care i-a trimis-o şefului statului din Penitenciarul Aiud, la un an de închisoare pentru ultraj.

Potrivit minutei postate pe portalul instanţei, Judecătoria Aiud a dispus condamnarea „inculpatului Munteanu Costin, deţinut în Penitenciarul Aiud, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj“.
Muntean a fost condamnat în 2016 de Tribunalul Hunedoara la 15 ani de detenţie, pentru omor, el fiind dovedit că a ucis o femeie într-o peşteră de lângă Petrila, lăsându-i trupul acolo, decizie rămasă definitivă în 2017 la Curtea de Apel Alba Iulia. După ce şeful statului i-a respins o cerere de graţiere, Costin Muntean i-a trimis lui Klaus Iohannis o scrisoare în care îl ameninţa cu moartea. Scrisoarea era semnată cu numele unui alt deţinut din Penitenciarul Aiud. Acum inculpatul va adăuga la restul rămas neexecutat şi un an de închisoare pentru ultraj la adresa şefului statului, care s-a constituit în acest dosar parte vătămată. Decizia Judecătoriei Aiud este cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicare. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A încercat să-şi omoare vecinul şi a dat cu maşina peste el

Incidentul deosebit de grav a avut loc în Simeria, iar cel care a vrut să-şi omoare vecinul lovindu-l cu maşina...

Deşi numărul apelurilor false a scăzut constant, mai sunt oameni care sună la 112 să comande pizza

Aproximativ 30 la sută dintre apelurile făcute de populaţia judeţului Hunedoara la numărul unic de urgenţă 112 au fost false,...

Deputatul Laurenţiu Nistor, şef interimar şi la PSD Arad

Liderul judeţean al social-democraţilor, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), va organiza alegerile la colegii de la Arad, după ce a fost...

Închide