A încercat să-şi omoare vecinul şi a dat cu maşina peste el

12 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Incidentul deosebit de grav a avut loc în Simeria, iar cel care a vrut să-şi omoare vecinul lovindu-l cu maşina a fost arestat. Un complice al acestuia este şi el cercetat de procurori şi poliţişti.

Potrivit anchetatorilor, totul s-a întâmplat în parcarea unui restaurant din Simeria, unde un bărbat a fost lovit de un autoturism al cărui şofer a părăsit locul faptei. ”La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp echipajele de ordine publică şi poliţie rutieră, care au demarat primele cercetări şi au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Băcia. Acesta le-a declarat poliţiştilor că, în urma unor discuţii în contradictoriu cu un vecin din comuna Băcia, alături de care a consumat băuturi alcoolice în restaurant, acesta l-a lovit cu maşina.
Cel bănuit de comiterea faptei, Atila Iosif Lorincz, un bărbat de 39 de ani, a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Băcia. Pe raza aceleiaşi localităţi a fost depistat un alt localnic, un tânăr de 24 de ani, care a luat parte la incident (se pare că şi acesta a lovit victima, cu pumnii şi picioarele)”, a informat IPJ Hunedoara. Bărbatul rănit a fost dus la U.P.U. Deva, iar poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.
Cei doi agresori au fost reţinuţi şi magistraţii Tribunalului Hunedoara au decis ca şoferul de 39 de ani, să fie arestat preventiv sub acuzaţia de tentativă de omor, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului. Complicele său, tânărul de 24 de ani, a fost plasat în arest la domiciliu, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deşi numărul apelurilor false a scăzut constant, mai sunt oameni care sună la 112 să comande pizza

Aproximativ 30 la sută dintre apelurile făcute de populaţia judeţului Hunedoara la numărul unic de urgenţă 112 au fost false,...

Deputatul Laurenţiu Nistor, şef interimar şi la PSD Arad

Liderul judeţean al social-democraţilor, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), va organiza alegerile la colegii de la Arad, după ce a fost...

A fost adoptată legea care prevede darea în administrarea Consiliului Judeţean a cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei . Cetăţile dacice au primit şansa să revină la viaţă!

După patru ani de la depunerea cererii de preluare în administrare de către Consiliul Judeţean Hunedoara şi a cetăţilor dacice...

Închide