Criminala din Lupeni, cercetată sub control judiciar

10 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Natalia Bumbac

Femeia din Lupeni care şi-a înjunghiat mortal propriul fiu va fi cercetată în stare de libertate. Marika Luca (foto) a fost dusă de procurori cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Hunedoara, propunerea nefiind admisă. Instanţa a dispus cercetarea ei pentru acuzaţia de omor sub control judiciar, hotărârea nefiind definitivă.
Drama din familia Lupeni a avut loc în dimineaţa zilei de 9 mai. Din datele anchetatorilor, femeia s-a certat cu fiul ei în vârstă de 35 de ani şi într-un acces de disperare l-a înjunghiat cu cuţitul. Motivul scandalului ar fi fost banii. Deşi avea 35 de ani, băiatul nu avea un loc de muncă şi trăia din veniturile părinţilor lui. Pe lângă asta, el ar fi căzut pradă viciilor care i-au dărâmat complet viaţa. În dimineaţa fatidică, i-ar fi cerut din nou bani mamei sale, în vârstă de 58 de ani, angajată pe post de infirmieră la Spitalul municipal Lupeni. Tensiunile care s-au acumulat între cei doi au dus la un deznodământ tragic. Femeia l-a înjunghiat cu cuţitul de două ori, în abdomen şi torace, lovituri care i-au provocat moartea. Crima s-a petrecut în jurul orei 5.30. După 12 ore, femeia s-a predat la Poliţie. Între timp, Marika Luca a plecat de acasă la serviciu, împreună cu soţul ei care nu aflase despre crimă. A aflat abia când au ajuns împreună la Poliţie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şef de la APIA Hunedoara, condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare

Curtea de Apel Alba Iulia a dat sentinţa definitivă în dosarul în care Florin Opriş, fost şef al Biroului local...

Bulina neagră, 11.05.2018

Marika Luca, locuitoare din Lupeni Pentru că, într-o dispută avută cu fiul său, în vârstă de 35 de ani, pe...

Bulina albă, 11.05.2018

Florentina Marincu, atletă la CNS Cetate Deva Pentru că, la doar trei luni după revenirea la dragostea dintâi, atletismul, a...

Închide