FlashPolitica si administratie

Crai, administrator special al SC Drumuri si Poduri

05 Pompiliu Crai Director Minvest DEVA. (11)

Nicolle Ebner

De astăzi, fostul director general al Companiei Naţionale „Minvest” Deva, Pompiliu Crai (foto), a preluat atribuţiile de administrator special al SC Drumuri şi Poduri. Hotărârea a fost adoptată ieri, de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA), reunită într-o şedinţă extraordinară.

Redresarea economică nu exclude privatizarea
Într-o şedinţă anterioară, AGA a SC Drumuri şi Poduri a decis suspendarea din funcţie, atât a directorului general Ioan Prip, cât şi a Consiliului de Administraţie (CA). Prin urmare, noul administrator special al societăţii judeţene are puteri sporite, deoarece, împreună cu administratorul judiciar, a preluat şi atribuţiile CA. Pompiliu Crai şi administratorul judiciar urmează să stabilească un plan de redresare a societăţii judeţene, ajunsă în pragul falimentului, plan ce va fi înaintat spre validare consiliului judeţean, apoi judecătorului sindic. Dacă planul de redresare depăşeşte toate etapele de validare, va fi supus votului creditorilor. Varianta cea mai bună a planului de redresare economică nu exclude privatizarea totală sau parţială. „Nu va fi uşor, pentru că societatea este în dificultate. În acest moment, nu am toate elementele ca să mă pot pronunţa cu privire la planul de redresare economică, dar sunt sigur că vor trebui luate măsuri la sânge, inclusiv restructurare de personal”, a declarat administratorul special al SC Drumuri şi Poduri SA, Pompiliu Crai.
Acesta menţionează că nu va lua nici o decizie importantă, fără să se consulte cu sindicatul drumarilor şi administratorul judiciar. În ceea ce-l priveşte pe fostul director general, Ioan Prip, a rămas angajat al SC Drumuri şi Poduri SA.

3 comentarii la „Crai, administrator special al SC Drumuri si Poduri

  • Nu deplang plecarea , mult prea tarzie , a dlui I . Prip , care a avut printre alte „calitati” si aceea de a sti sa se faca „pres” la picioarele lui Mircia si Mircea , sefii lui de la PNL a caror ordine le-a executat „orbeste” , insa daca e sa ne luam dupa istoria judetului , dupa cum a stiut dl Crai-PNL sa „redreseze” situatia Minvest Deva , cu precadere minele Ghelari si Teliuc dar si pe cele din zona Bradului…

  • am fost ing.in executie si am fost dat in preaviz fara expl. si curios au ramas cei ce nnu au studi de specialitate, dar Dumnezeu va face lumina.

  • HOTI !!! LA DRUM DE SEARA ,AU FURAT CAT AU PUTUT , DUPA 22 DE ANI LA ACEASTA FIRMA M-AM TREZIT IN PREAVIZ SI SOMAJ. AU DEZBINAT CEL MAI BUN COLECTIV DE DRUMARI, TOTI CU STUDII DE SPECIALITATE PE TOTI I-AU DAT AFARA. A RAMAS CLICA DE MINERI A LUI PRIP SI CRAI NISTE INCOMPETENTI!!! RUSINE DOMNULE MOLOT PENTRU CA A-TI PERMIS ASA O FIRMA SA FALIMENTEZE !!! S-AU SI PE ACEASTA FIRMA DORITI SA O CUMPARATIMAI DE POMANA CUM A-TI FACUT CU ATATEA FIRMRE DIN JUDET !!! DAR NU UITATI CA EXISTA UN DUMNEZEU SI JUDECATA DE APOI.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.