Politica si administratie

Costel Avram a sãrit în sprijinul lui Vadim

Carmen Cosman

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Costel Avram (foto), nu a rămas indiferent când a văzut, la televizor cum PRM este evacuat din sediu şi a plecat în trombă spre Capitală, ţinând cont de faptul că este preşedintele Organizaţiei Judeţene Hunedoara a acestui partid. Avram susţine că a vrut doar să-l sprijine moral pe preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

După ce a reuşit să-şi supere rău şeful pe linie politică, prin negocierea unei înţelegeri cu PNL la alegerile parlamentare din Ţara Haţegulului, preşedintele PRM Hunedoara, Costel Avram, nu a vrut să rişte încă o mustrare şi a fugit spre Capitală. Când a văzut, la televizor, că PRM este evacuat din sediul de la Bucureşti, Avram a lăsat totul baltă, a sărit în maşină şi a plecat să-l susţină măcar moral pe Tribun, că altceva oricum nu avea ce face ca să împiedice evacuarea.

„Am plecat pe la ora 16.45 din Petroşani. Când am văzut ce se întâmplă, am avut o discuţie cu viceprimarul Capitalei şi cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vaslui şi am mers la Bucureşti. Era normal să fiu alături de preşedintele partidului şi de ceilalţi membri ai Biroului Permanent”, a declarat Costel Avram, care nu a vrut să comenteze comportamentului lui Corneliu Vadim Tudor din momentul evacuării. Pe de altă parte, Costel Avram susţine că fostul Secretar General al Guvernului şi fostul Premier, Călin Popescu Tăriceanu, le-au dat asigurări că spaţiul respectiv nu este revendicat de nimeni şi susţine că „mafia imobiliară îşi face de cap în România”.

4 comentarii la „Costel Avram a sãrit în sprijinul lui Vadim

  • Bravo domnule Avram Costel, ne uimiti inca o data pentru grija deosebita , pe care o aveti pentru un om bolnav.
    Cu o spitalizare nu l-ati sfatuit?, sau atunci chiar ca va excludea si din partid !?!

  • Doi handicapati mintali… primul improasca cu apa si saliva executorul, iar al doilea, doar cu saliva dosul lui molot…doi papagali tampitzei ha ha ha…

  • daca mafia mobiliara a fost motivul de ce nu militati pentru schimbarea celor care fac parte din mafie,numai asa vom scapa de marea mafie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura