FlashPolitica si administratie

Cosmin Nicula, reales vicelider al grupului PSD din Senat

Nicolle Ebner

La propunerea Biroului Permanent Naţional (BPN) al PSD, senatorul Cosmin Nicula (foto) a fost reconfirmat în funcţia de vicelider al grupului PSD din Senatul României.
„Consider că a fost un vot pentru munca depusă
Lucru rar întâlnit în rândul politicienilor hunedoreni, ca doi reprezentanţi ai aceluiaşi judeţ să „prindă” astfel de funcţii. După Laurenţiu Nistor, care a fost ales vicelider al grupului PSD din Camera Deputaţilor, grupurile parlamentare reunite ale PSD+PC de la Senat şi-au ales o nouă conducere, odată cu începerea noii sesiuni parlamentare. Pentru cele patru posturi de vicelideri, au fost şapte candidaturi. „Le mulţumesc pentru încrederea acordată. Consider că a fost un vot dat pentru munca depusă, până acum, ca vicelider, dar şi o recunoaştere a activităţii mele în grupul parlamentar. Şi îi asigur, pe colegii mei, de toată colaborarea şi pentru următoarea sesiune parlamentară, iar din această poziţie voi încerca să sprijin, în Senat, toate proiectele administraţiei publice locale din judeţul Hunedoara”, a declarat senatorul Cosmin Nicula, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Cosmin Nicula şi-a început activitatea parlamentară în 2004, ca deputat, iar din 2008, face parte din comisiile Economică şi cea pentru Privatizare din Senat, an din care deţine şi funcţia de vicelider al grupului parlamentar. Nicula se numără printre iniţiatorii celor două moţiuni simple, depuse, în acest an, la Senat: „Transporturile din România, trase pe dreapta de guvernarea cu aceeaşi orientare” şi „Guvernanţi, opriţi umilirea pensionarilor şi militarilor români!”, precum şi a moţiunii de cenzură: „Opriţi genocidul social!”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura