Sport

Fotbal pentru viaţă

Fostul campion mondial de box profesionist, hunedoreanul Mihai Leu, şi-a amânat plecarea în concediu, pentru a juca, aseară, în echipa lui Hagi, în meciul de fotbal ce a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru extinderea Spitalului de copii „Marie Curie”, din Capitală.

Mihai Leu, în echipa lui Hagi
Partida caritabilă între fostele glorii fotbalistice şi o formaţie a vedetelor româneşti a fost organizată de realizatoarea de televiziune Liana Stanciu, interpretul Mihai Georgescu, de la formaţia „Bere Gratis” şi fostul fotbalist Gheorghe Hagi. Invitat să facă parte din echipa fostelor glorii ale fotbalului românesc, Mihai Leu a răspuns pozitiv, deşi evenimentul i-a încurcat un pic planurile de vacanţă. „Am fost invitat de Mihai Georgescu şi mi-a făcut plăcere să ajut, pentru că a fost un meci cu un scop nobil. Mă bucur că am contribuit şi eu la strângerea de bani pentru copii, însă dincolo de simpla prezenţă în teren, a fost destul de dificil. Am condus mai multe ore până la Bucureşti, iar imediat după meci am plecat spre casă, pentru că era programată plecarea în concediu pe care oricum, au amânat-o cu o zi, pentru a participa la meci”, a spus Mihai Leu. În echipa vedetelor au evoluat Dan Bitman, Edi Petroşel, Răzvan Mazilu, Corneliu Porumboiu, Robert Turcescu, Emil Grădinescu, Vlad Hagiu şi Virgil Ianţu.

Foştii internaţionali au spus prezent
În echipa foştilor fotbalişti, alături de Hagi au mai jucat Gică Popescu, Adrian Ilie, Tudorel Stoica, Tibor Selymes, Ionel Ganea, Ilie Balaci, Rică Răducanu, Iosif Rotariu, Miodrag Belodedici, Dumitru Moraru şi Oneaţă Augustin. Dintre invitaţii iniţiali a lipsit, motivat, Cosmin Contra, timişoreanul fiind rechemat la echipa naţională după aproape un an şi jumătate, pentru meciurile cu Albania şi Belarus, care contează pentru preliminariile Campionatului European de fotbal din 2012. Campania de strângere pentru extinderea respectivului spital a început cu un concert intitulat „Rock pentru viaţă”, în cadrul căruia au cântat, fără nici un fel de pretenţie materială, Iris, Voltaj, Ştefan Bănică jr., Bere Gratis, Compact şi Proconsul.

3 comentarii la „Fotbal pentru viaţă

  • Si ce?!…tot un JEG ramane, la fel ca toti din familia lui.

  • Pai dle Leu , la valoarea dtale , la banii dtale , la stradaniile dtale de a fi mereu in prim-plan (si reusesti pe buna dreptate ) dece nu-l ajuti pe seful dtale , Marginean , in a (te) gasi un candidat in Colegiul 3 , ca sa nu mai trebuiasca sa gresesca el prin a sustine un strain de Hunedoara si lider de la alt partid(ulet) afirmand ca acela este omul momentului. Chiar nu te inteleg dacat daca ti-e frica de o noua infrangere si asta nu prea da bine la un fost campion mondial profesionist !

  • Si-a amanat plecarea in concediu, dar la sedinta consiliului local hunedoara nu a fost! oare nu era mai bine sa sa isi vada de treaba lui in consiliu? vesnic se bate cu caramida in piept ca face nu stiu ce pt hunedoreni. de fapt, nu face nimic, doar se impotriveste, de exemplu, asfaltarilor in hunedoara, ca nu cumva hunedorenii sa circule pe drumuri fara gropi. sa-i fie rusine! vrea sa fie primar, dar chiuleste de la sedinte!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura