Actualitate

Copilă de 14 ani, complice la tâlhărie

Maximilian Gânju

Doi tineri, unul de 19 ani iar celălalt de 24 de ani, dar şi o copilă de numai 14 ani, sunt cercetaţi penal pentru tâlhărie cali­ficată. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
Ancheta este condusă de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva după ce au fost sesizaţi că un tânăr a fost agresat de mai multe persoane, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul Deva, în spatele unui magazin. ”Din primele veri­fi­cări, poliţiştii au stabilit că persoana vătă­mată este un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a fost ameninţat şi lovit, după care a fost deposedat de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa”, a informat IPJ Hunedoara.
Jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil, aflaţi în misiune de patrulare în municipiul Deva, i-au prins pe suspecţi. ”Jandarmii au ajuns în scurt timp la locul indicat, unde au identificat trei tineri, între care o minoră în vârstă de 14 ani, care, înarmaţi cu bâte din lemn şi una din fier, ameninţau un alt tânăr, de 20 de ani. Victima celor trei agresori a precizat că unul dintre aceştia i-a sustras telefonul mobil, pe care jandarmii l-au găsit pe o bancă din apropierea acestora. În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare cu privire la săvârşirea faptei de tâlhărie calificată, care au fost predate, împreună cu făptuitorii, organelor de poliţie pentru continuarea cercetărilor”, a informat IJJ Hunedoara.
Suspecţii, unul în vârstă de 24 de ani, din localitatea Certeju de Sus, complicele lui de 19 ani, din localitatea Dobra şi minora de 14 ani, din localitatea Boholt, sunt cer­cetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Anchetatorii au luat măsura preventivă a reţinerii, pe o durată de 24 de ore, faţă de cei doi tineri (pentru cel de 24 şi cel de 19 ani). Ambii au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Pre­ventivă al I.P.J. Hunedoara, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, aceştia urmând să decidă dacă cer arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura