Preşedinte nou la Filiala judeţeană a Partidului România Mare

29 iulie 2020 | 9 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Printr-un comunicat, Partidul România Mare face cu­noscut faptul că în interiorul acestei formaţiuni politice a avut loc un proces de restructurare, respectiv de reaşezare a activităţii pe baze organizatorice noi.
În acest context, în fruntea organizaţiei judeţene Hu­nedoara a PRM a fost numit Cornel Mihăiescu Gavrilă (foto), jurist de profesie, fost procuror şi avocat.
Printr-o decizie semnată de Teodor Victor Iovici, pre­şe­dintele PRM la nivel naţional, Cornel Mihăiescu Gavrilă a fost numit din data de 17 iunie a.c. preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Hunedoara a Partidului România Mare, el urmând să îndeplinească atribuţiile prevăzute în Statutul PRM şi să reprezinte Filiala judeţeană a partidului în relaţiile cu instituţiile statului şi terţii. (M. Crivăţ)

Comentarii (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. O tempora, o mores! spune:

  Frecție la piciorul de lemn.

 2. Cristian spune:

  Caragios,,,,,,ha,,ha,,ha
  Nu ati gasit o persoana activa pt. politica eftina pe care o faceti, un mos ramolit, bolnav,saracu om , oare cine la impins in fata?
  Domnul nu v-a informat ca nu mai este avocat, este doar un pensionar de lux cu pense speciala .

 3. Luci spune:

  Pacat ca isi pateaza imaginea de fost magistrat.Nelutu, retragete din gunoiul care ai intrat.

 4. nicu spune:

  Oare ,este ultima obtiune a domunului fost magistrat , a trecut de la Frontul de Uniune Nationala pe la toate partidele, a fost inalturat cu succes, a mai ramas Partidul Romania Mare. Ce vor face domni de la Romania Mare la intalniri electorale, o sa istaleze o macara sa il tina drept in picioare, se stie ca are probleme grave de sanatate.

 5. dan spune:

  Pateaza imaginea fostilor magistrati .Sa isi vada de pensia pe care o are .

 6. Cristian spune:

  Stai omule acasa si ai grija de sanatate.Ce politita vrei?Esti expirat.

 7. Petre spune:

  E un om fals si un mincinos. Reactivat procuror prin frauda de catre fostul sau coleg Kovesi, tatal lui Codruta, pila lui Berbecu. E un om care teage focul numai la oala lui. Oare asta vreti?

 8. Un cărturar spune:

  Doamne ferește-ne de cel rău!

 9. nicu spune:

  Da, Petre a plecat din magistratura cu un sut in fund si a fost reactivat de clanul kovesi, astept sa iasa public sa imi raspunda la niste intrebari, va fi o supriza mare pentru cei care l-au numit. Rusine domnule Mihaiescu, dar la caracterul tau , minti cu nerusinare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Copilă de 14 ani, complice la tâlhărie

Maximilian Gânju Doi tineri, unul de 19 ani iar celălalt de 24 de ani, dar şi o copilă de numai...

Poliţiştii hunedoreni au primit maşini noi

Ieri, 29 iulie 2020, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a participat la pre­zentarea noilor achiziţii de echi­pament, ar­mament şi muniţie,...

S-a mai recuperat o monedă de aur, furată din Munţii Orăştiei şi vândută în străinătate

Adriana Năstase În această lună, ofiţeri şi procurori din judeţ au recuperat o monedă antică de aur Lysimach, sustrasă din...

Închide