Consiliul Judeţean, aproape de a prelua Termocentrala Mintia

2 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

 

          La invitaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, ieri, la sediul instituţiei a avut loc o întâlnire la care au participat atât reprezentanţii conducerii Termocentralei Mintia şi ai Sindicatului Solidaritatea, cât şi ai administraţiei judeţene, împreună cu deputatul de Hunedoara, Laurenţiu Nistor, liderul judeţean al PSD.
         Premierul vine în judeţ
„Invitaţia la dialog are la bază preocuparea constantă a conducerii CJ Hunedoara pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii la Termocentrala Mintia. Astfel, în urma discuţiilor, au fost identificate soluţiile legale şi operaţionale pentru rezolvarea problemelor de la termocentrală.
Activitatea Termocentralei de la Mintia este importantă pentru judeţul Hunedoara, atât din punctul de vedere al producerii energiei electrice şi termice, cât şi pentru asigurarea locurilor de muncă ale celor de lucrătorilor din acest domeniu”, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Hunedoara.
De luni de zile, sindicaliştii de la Termocentrala Mintia nu mai ştiu încotro să o apuce, deoarece le este teamă că va fi pus lacătul pe termocentrală. Surse din instituţie susţin că se doreşte preluarea de către Consiliul Judeţean a termocentralei.
Sindicaliştii au ocazia să discute acest subiect chiar cu premierul României, Viorica Dăncilă, care vine în acest weekend în judeţ. Atunci s-ar putea tranşa acest subiect extrem de important pentru toată lumea. (Sorina Popa)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum a reuşit directorul ADI Deşeuri să împace şi capra şi varza

În şedinţa de ieri a Adunării Generale a Acţionarilor de la ADI Deşeuri, s-a spus lucrurilor pe nume, susţine Eduard...

Gura lumii, 03.09.2019

Vorbesc gurile că un edil de pe la noi a făcut o nouă cucerire chiar în instituţia pe care o...

Bulină neagră, 03.09.2019

Petru Ioan D., adolescent din comuna Băiţa

Închide