Politica si administratie

Consilier local înglodat în datorii

Carmen Cosman

Lidera grupului de consilieri PSD din Consiliul Local Petroşani, Doina Popescu (foto), este înglodată în datorii către firmele de interes local. Numai la apă rece şi termoficare, consiliera locală are de achitat aproximativ 12.000 de lei.

Acuzată de demagogie

După ce s-a opus vehement mai multor proiecte de hotărâre de consiliu, fără să aibă nici măcar susţinerea totală a colegilor de partid, consilierul local Doina Popescu a precizat că, de fapt, apără doar interesele cetăţenilor pe care îi reprezintă în Consiliul Local Petroşani. Şi, cum nu este prima dată când Doina Popescu se prevalează de „cetăţeni”, preşedintele de şedinţă, Valeriu Butulescu, a acuzat-o de „demagogie”. „Am primit la consiliul local o sesizare de la cetăţeni, în care se spune că poate ar fi frumos să vă achitaţi datoriile”, a explicat Butulescu motivul pentru care a dezvăluit faptul că liderul grupului de consilieri PSD are de plată o restanţă de 7.000 de lei către furnizorul de apă potabilă, Apa Serv Valea Jiului. De asemenea, Doina Popescu mai are o restanţă de 5.000 de lei şi la SC Termoficare SA, reprezentând facturi neachitate.

Consilierul local amintit nu a negat că ar avea aceste restanţe la plată şi susţine că primarul Tiberiu Iacob Ridzi este cel care s-a interesat de situaţia datoriilor acumulate şi aşa au ieşit acestea la iveală.

5 comentarii la „Consilier local înglodat în datorii

  • Te mai miri ca te bate doamne-doamne onorata faamiglie rizi?!Nu va e rusine dupa ce ati lasat-o somera pentru ca refuza supa milei vreti s-o umiliti!Rusine!

  • Este angajata lui Vochitoiu, nu e normal sa aiba restante la plata utilitatilor? Vochitoiu, aparatorul saracilor, isi plateste angajatii din 4-5 in 4-5 luni, si atunci fara restantele aferente. Saraca doamna Doina, haideti sa deschidem un cont pe numele ei si sa livram acolo niste banuti. E Craciunul, umpeti-va de spiritul lui!

  • Hai sa dam mana cu mana, sa scapam pe a-nebuna! Stimata doamna Doina Popescu, stimate tov Vochitoiu, sunteti penibili, penali si josnici. Nu va faceti datoria de cetateni, datoria minimala: sa platiti apa. Rusine voua, cei mai alesi dintre cetatenii urbei, si rusine si PRESEI CSRE VA PUPA-N *** PE BANI!!!!

  • poate daca i-au desfiinta ticalosii serviciul are datorii, poate nu vrea sa fi in cirdasie cu rdizi
    ridizi sa ai noroc cu MONA TA ca este deputata degeaba si sa aveti parte de DNA
    ACUM CA A SCAPAT MONA DE DNA VA LUATI DE ALTI, AVETI CURAJ PINA IN ANUL 2012 !!!!!!!

  • Tocmai ca nu i l-au desfiintat, de asta face gura mare ca sa primeasca subventii; asta este o nesimtita care nu-si poate plati apa, pentru ca nu vrea sa se angajeze la o firma ca lumea, nu la Vochitoiu. sa-i taie apa si caldura ca la toti cetatenii, se ascunde in spatele partidului. Sa-ti fie rusine „doamna”, sa-ti fie rusine. Sunt familii cu cate doi trei copii care sunt debransate de la apa pentru ca au datorii de cateva milioane de lei vechi nu de 130 de milioane cu ai „dumneata”. Consiliera de rahat ce esti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura