Conferinţa judeţeană de alegeri la PSD Hunedoara

5 septembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

       Mâine este mare conferinţă la organizaţia judeţeană Hunedoara a PSD. Social-democraţii îşi aleg o nouă conducere, pentru o perioadă de patru ani.
Depunerile de candidaturi s-au terminat, iar pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene este un singur candidat, deputatul Laurenţiu Nistor, actualul lider al pesediştilor hunedoreni. Potrivit unor surse din PSD, la conferinţa de alegeri va participa şi premierul Viorica Dăncilă, împreună cu miniştrii Sănătăţii, Finanţelor Publice şi cel de Interne.
Deputatul Laurenţiu Nistor este preşedintele social-democraţilor hunedoreni din anul 2010. Urmează să vedem ce modificări va suferi echipa de conducere a PSD Hunedoara după data de 7 septembrie 2019. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Regele Dreptății .*. spune:

    Nu mai solicitați răspunderea magistraților pentru erorile judiciare că, nu vor răspunde niciodată . Aveți onoare ,caracter și demnitate și solicitați ca , victimele magistraților să fie reabilitate , compensați financiar cu o rentă lunară pentru a avea un trai decent în societate și demnitate .

    Curajul pentru dreptate și adevăr vă face oameni cu o gândire liberă .Nu mincinoși și șarlatani cum au devenit azi funcționarii publici care azi recunosc prin prescriere infracțiunea de tortura asupra celor nevinovați ca să nu despăgubească financiar victimele torturii .Complicitate prin știință .

    Regele Dreptății .*.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Directorii ALDE din judeţ, tot „la butoane“!

Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu a ieşit de la guvernare, dar în afară de cei trei miniştri care au demisionat,...

Ce au cerut primarii şi preşedinţii de consilii judeţene guvernului

Toate consiliile judeţene din România, toate cele 109 municipii şi toate comunele din România cer guvernului să aprobe, conform legii,...

Gura lumii, 06.09.2019

Vorbesc gurile rele că într-o instituţie unde angajaţii au grade, se ceartă oamenii între ei de mama focului. Cică totul...

Închide