Directorii ALDE din judeţ, tot „la butoane“!

5 septembrie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

         Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu a ieşit de la guvernare, dar în afară de cei trei miniştri care au demisionat, ceilalţi membri ALDE care au funcţii în aparatul de stat sunt tot acolo.
Asta, deşi Tăriceanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, cerându-le imperios celorlalţi membri ai partidului condus de el, aflaţi pe funcţii la nivel central şi în teritoriu să procedeze la fel. Dar nu s-a întâmplat aşa. Recent, unul dintre liderii ALDE, Andrei Gerea, a declarat că partidul lui Tăriceanu se află în continuare la guvernare. Ceea ce este perfect adevărat.
       Se fac că nu aud
Se ştie, Ramona Mănescu nu a plecat de la conducerea Ministerului de Externe, Secretariatul General al Guvernului a rămas intact, în sensul că reprezentanţii ALDE îşi păstrează poziţiile şi îşi exercită în continuare funcţiile, iar puzderia de membri ai acestui partid plasaţi în administraţia locală, în deconcentrate şi în consiliile de administraţie ale societăţilor cu capital de stat se află în continuare „la butoane“, prefăcându-se că nu au auzit declaraţiile şocante pe care Călin Popescu Tăriceanu le-a făcut.
      Nu au schiţat nici un gest
Şi în judeţul Hunedoara sunt membri ALDE care au funcţii pe criterii politice. Însă, în afară de subprefectul Dorel Bretean, nici unul dintre aceştia nu a anunţat măcar că va demisiona din funcţie. De exemplu, directorul Termocentralei Mintia, Ioan Conţ, a fost tare mirat când l-am întrebat dacă va pleca de pe postul de conducere. ”Nu, nu voi demisiona. De ce să demisionez?” Nelu Ardelean, directorul comercial de la Complexul Energetic (CEH) Hunedoara, nu mai răspunde la telefoane de când ALDE a anunţat că iese de la guvernare. Contactat, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara, Samuel Dioane, a spus că nici unul dintre membrii ALDE, aflaţi în conducerea societăţii, nu a anunţat că demisionează. „Nici Nelu Ardelean, directorul comercial, nici Nicolae Codreanu, directorul tehnic dezvoltare, nici Ioan Conţ, directorul Termocentralei Mintia, nu au demisionat”, a afirmat directorul general al CEH. De asemenea, Ioan Prip ocupă funcţia de director al Hidroelectrica.
Şi în Consiliul de Administraţie al unor societăţi sunt membri ALDE, care, evident, nu pleacă de pe fotoliile bine plătite pentru a trece în Opoziţie. În plus, mai sunt şi directori de deconcentrate, directori adjuncţi, care sunt susţinuţi de ALDE, dar care şi ei nu au făcut vreun gest în acest sens. Doar cine-i fraier să plece singur de la ciolan?
De aceea, poporul are dreptate când susţine că politicienii se ţin de scaune. În judeţul Hunedoara, ALDE are un singur primar, cel al oraşului Geoagiu, pe Vasile Cărăguţ, şi mai mulţi consilieri locali.(Sorina Popa)

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  dl Cont este un profesionist de peste 30 de ani la termo, dar dl N Ardelean este o lichea politica care tot timul s a virit in functii ajutat de molot si alti.

 2. Eu spune:

  Poate titlul corect era: “Nici PSD-istii nu pleaca de la butoane”

  PSD a pierdut majoritatea parlamentara prin modificarea componentei politice, iar PSD nu are tupeu sa vina in Parlament.
  Poate ar fi cazul sa-si dea toti demisia, ca au facut destul rau tarii si populatiei.

 3. George spune:

  Nu uitati de STOIAN care sapa la greu APA PROD

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce au cerut primarii şi preşedinţii de consilii judeţene guvernului

Toate consiliile judeţene din România, toate cele 109 municipii şi toate comunele din România cer guvernului să aprobe, conform legii,...

Gura lumii, 06.09.2019

Vorbesc gurile rele că într-o instituţie unde angajaţii au grade, se ceartă oamenii între ei de mama focului. Cică totul...

Bulină neagră, 06.09.2019

Mihai Andrieşescu, tânăr din municipiul Petroşani

Închide