Politica si administratie

Conducere interimarã la DSP Hunedoara

Nicolle Ebner, Livia Botici

Adriana Mărculescu a fost numită ieri, director interimar al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.

Mărculescu şi Cârciumaru, din nou, interimare

„Adriana Mărculescu va asigura interimatul conducerii Direcţiei de Sănătate. Directorii adjuncţi vor fi numiţi, în perioada următoare, la propunerea conducătorului unităţii”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

Dr. Adriana Mărculescu şi-a stabilit deja adjuncţii pe care se va baza, până la organizarea concursului pentru ocuparea posturilor rămase vacante, după ce, marţi, ministrul Attila Cseke a eliberat din funcţii toate conducerile Direcţiilor de Sănătate din ţară, inclusiv din judeţul nostru. „Cred că voi face echipă tot cu Sanda Cârciumaru, ca director adjunct. Împreună, am mai asigurat interimatul instituţiei, după alegerile din 2008. Este un bun profesionist şi întruneşte şi condiţiile cerute prin noul regulament. Cât despre directorul economic, va rămâne, în continuare, Monica Cânda”, a declarat Adriana Mărculescu. „Am aflat de la colegii mei că, din nou, voi face parte din conducerea interimară a DSP Hunedoara. Sunt în concediu şi voi reveni la serviciu abia luni”, a declarat dr. Sanda Cârciumaru, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Din vechea formulă de conducere a DSP Hunedoara, care cuprindea cinci posturi, au rămas doar trei, iar până la sfârşitul lunii septembrie, trebuie organizat concursul pentru ocuparea posturilor vacantate. De asemenea, conform programului de restructurare a instituţiilor din subordinea Ministerului Sănătăţii, în perioada următoare, vor fi concediaţi 13 angajaţi din cadrul DSP Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura