EvenimentFlash

Jaf în amiaza mare la Petroşani

Maximilian Gânju

Locuinţa unei femei din Petroşani, fost cadru medical, a fost spartă de hoţi ziua în amiaza mare, fără ca vecinii sau cineva să audă ceva. Curios este însă că, pentru a putea intra în casă, hoţii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului, însă nimeni nu a auzit un zgomot şi nici nu a văzut ceea ce s-a petrecut.

Locuinţă răvăşită

Din primele cercetări, se pare că femeia a fost urmărită de tâlhari, care au acţionat exact când ea a plecat la piaţă. „Între ora două şi cinci, au intrat în casă, exact când eu eram plecată la piaţă să cumpăr pâine. Am fost cadru medical şi am călătorit în 11 ţări, aşa că aveam obiecte de valoare în casă. Încă nu ştiu ce s-a furat, deoarece locuinţa este toată răvăşită şi nu-mi pot da seama ce lipseşte. Acum, îmi este teamă şi am dormit la nişte prieteni, deoarece hoţii puteau veni oricând înapoi”, a declarat Olga, femeia călcată de hoţi. Apartamentul femeii, situat în cartierul Vişinilor, din Petroşani, este la etajul 1 şi are gratii, iar hoţii nu puteau intra decât pe uşă. La aceeaşi concluzie au ajuns şi poliţiştii din Petroşani, care au început cercetările în acest caz deosebit de grav şi spun că există deja un cerc de suspecţi. Oamenii legii au sfătuit-o pe pensionară să-şi achiziţioneze un sistem de supraveghere şi să-şi monteze o uşă metalică, însă femeia nu-şi permite investiţia din pensia ei.

Cartier vizitat des de tâlhar

Victima bănuieşte că hoţii care i-au spart locuinţa sunt din zonă, pentru că, spune ea, ar fi acţionat la pont. Pensionara susţine că vecinii cunosc perioada din zi în care ea merge la cumpărături şi, bănuielile sale sunt întărite de faptul că, un vecin care i-a reparat prin casă nu mai este de găsit. „Am fost la el acasă şi părinţii lui au zis că nu a dormit acolo. Prin cartier se spunea că ar mai fi furat, dar nu am crezut. Nu ştiu dacă are legătură şi aştept ca poliţiştii să facă lumină în acest caz”, mai spune victima. Cartierul respectiv a mai fost în atenţia hoţilor şi în urmă cu aproape două luni de zile, după ce un atelier de confecţii metalice a fost prădat de hoţi. Localnicii spun că zona, aflată totuşi la o aruncătură de băţ de centrul municipiului Petroşani, este „vizitată” de tâlhari şi pentru că echipele de poliţie, dar şi cele de la Serviciul Comunitar ajung rareori să patruleze prin zonă.

One thought on “Jaf în amiaza mare la Petroşani

  • Eu nu inteleg un lucru…Daca se lauda ca a calatorit in 11 tari de ce se da lovita ca nu are bani sa isi puna o usa metalica si un sistem de supravechere?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura