Concursul internaţional Piano Modus Vivendi, la muzeul din Deva

8 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

În perioada 10-12 mai, la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, în Sala Şemineului, se va desfăşura ediţia a III-a a Concursului internaţional de interpretare Piano Modus Vivendi.

Concursul, organizat de muzeul devean împreună cu Liceul de Arte „Sigismund Toduţă“ Deva, se remarcă prin transparenţa şi obiectivitatea cu care analizează şi jurizează interpretările concurenţilor, iar ca noutate aduce premierea cadrelor didactice care s-au evidenţiat prin punctajele acumulate de către elevii acestora. Juriul concursului este format din renumiţi pianişti şi profesori din Szeged (Ungaria), Timişoara, Braşov şi Deva.
Mâine, vineri, la ora 9:00, va avea loc deschiderea oficială a concursului, care se va desfăşura apoi timp de trei zile, urmând ca duminică, 12 mai, la ora 12:30, să aibă loc gala laureaţilor şi premierea concurenţilor. (M.Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Controverse pe tema trecerii structurilor de poliţie din municipii, oraşe şi comune la primării: Primarii zic da, poliţiştii zic ba!

Sindicaliştii din Poliţie susţin că guvernul vrea să treacă instituţia în subordinea primăriilor. Potrivit celor de la stiripesurse.ro, printr-o adresă...

Bulina neagră, 9.05.2019

Mircea Nuţă, de 52 de ani, din Dolj Pentru că a fost arestat preventiv sub acuzaţia că a bătut, violat...

Bulina albă, 9.05.2019

Monica Ţugulea, tânără artistă din Vulcan Pentru că a reuşit să se claseze pe locul III la Festivalul Internaţional de...

Închide