Urmărit internaţional pentru viol prins la Petrila

9 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un bărbat căutat de autorităţile judiciare din Cehia, pentru că ar fi violat o femeie anul trecut în ţara respectivă, a încercat să scape, refugiindu-se în Petrila. El a fost prins de poliţişti în urma unei acţiuni derulată miercuri.

Suspectul de 33 de ani, de loc din Petrila, era dat în urmărire internaţională de autorităţile judiciare cehe încă de la finele lunii martie a.c., iar pe numele lui a fost emis şi un mandat european de arestare. Bărbatul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara şi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Alba, care au dispus, faţă de acesta, măsura controlului judiciar. Suspectul urmează a fi predat autorităţilor judiciare din Republica Cehă, a informat IPJ Hunedoara.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Concursul internaţional Piano Modus Vivendi, la muzeul din Deva

În perioada 10-12 mai, la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, în Sala Şemineului, se va desfăşura ediţia a III-a...

Controverse pe tema trecerii structurilor de poliţie din municipii, oraşe şi comune la primării: Primarii zic da, poliţiştii zic ba!

Sindicaliştii din Poliţie susţin că guvernul vrea să treacă instituţia în subordinea primăriilor. Potrivit celor de la stiripesurse.ro, printr-o adresă...

Bulina neagră, 9.05.2019

Mircea Nuţă, de 52 de ani, din Dolj Pentru că a fost arestat preventiv sub acuzaţia că a bătut, violat...

Închide