Comunicat de presă : „Programul de guvernare – Obiective şi realizări – zece luni 2017”

Realizarea obiectivelor economice, viziunea socială a programului Partidului Social Democrat, precum şi realizarea obiectivelor sociale sunt prezentate în raportul „Programul de guvernare – Obiective şi realizări – zece luni 2017”, dat publicităţii.

Raportul include şi principalele 100 de măsuri îndeplinite conform programului de guvernare în privinţa salariaţilor, pensionarilor, tinerilor, măsurile adoptate în domenii precum sănătatea, asistenţa socială, agricultura, combaterea evaziunii, mediul de afaceri, investiţii, fonduri europene şi dezvoltare regională.
Programul de guvernare PSD îşi propune mai mulţi români în clasa de mijloc. Creşterea economică trebuie să se simtă în buzunarul fiecărui român, iar acest lucru s-a aflat pe lista de priorităţi a PSD, pentru că oamenii sunt prioritatea noastră. Prin măsurile adoptate, Guvernul îndeplineşte programul cu care a câştigat voturile românilor în decembrie 2016.
Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene Hunedoara a PSD

2 comentarii la „Comunicat de presă : „Programul de guvernare – Obiective şi realizări – zece luni 2017”

 • 20 noiembrie 2017 la 11:03
  Permalink

  Oare si de la Bruxelles se vede asa ???!!!
  Sa stiti ca din, OMV-Petrom, Kaufland, Carrefour, Penny, etc, etc, etc, nu se vede asa.
  Sa stiti ca salariul meu NU A CRESCUT. Si nu va creste.
  Sa stiti ca eventuale mea pensie a scazut deja (cu miscarile pilonului II).
  Sa stiti ca raportul Salariu/ Preturi A SCAZUT.
  Sa stiti ca ma intereseaza masuri de retinere a hotilor, nu de eliberare si eventuale premieri.
  Sa stiti ca ma deranjeaza ramanerea la post in administratie a vecinului meu care cumuleaza pensia cu salariul iar fiul meu nu poate sa acceada pe un un asemenea post ce trebuia eliberat. Vecinul sa mearga, MACAR ACUM, in privat.
  Sa stiti ca DUMNEAVOASTRA sunteti STATUL PARALEL. Politicienii. TOTI.
  Sa stitio ca nu ma intereseaza ca ai mei copii sa plateasca 4 crestea actuala din pix a 6 pensii. (Asta e raportul angajati – pensionari).
  Sa stiti ca eu merg la serviciu zilnic pe un salariu mai mic decat toate pensiile speciale din administratie, politie, MAPN, SRI, STS, SIE, justitie, etc.
  Sa stiti ca eu platesc taxe ca hotii sa fie arestati si sa-si ispaseasca pedepsele. Nu sa fie eliberati mai devreme, si sa li se creeze conditii pe care acasa oricum nu si le-au facut.
  Sa stiti ca si Ceausescu inainte de a fi executat, a fost mintit si lingusit de subordonatii foarte apropiati, asa cum faceti voi cu dl. Dragnea. Intrebati daca nu e asa pe tovarasul Iliescu.
  Dumneavoastra nu vedeti penibilul situatiei in care va aflati ???
  Sa va ierte Dumnezeu pentru injuraturile pe care mi le veti adresa !

 • 20 noiembrie 2017 la 17:49
  Permalink

  Guvernare cu zero realizari. Zero investitii. Zero scoli si spitale. In schimb multa gargara de partid si multi cu multe dosare penale care se incapataneaza sa ramana la putere cu orice pret.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Folosirea excesivă a antibioticelor duce la creşterea infecţiilor nozocomiale

Numărul infecţiilor nozocomiale din spitalele hunedorene a crescut în anul 2016 de patru ori, comparativ cu anul 2013. Datele au...

Ziua Naţională, sărbătorită la Teliucu Inferior în centrul comunei

La 1 Decembrie, comunitatea din Teliucu Inferior va sărbători cu fasole şi cârnaţi şi va ciocni câte un pahar de...

Primăria din Sarmizegetusa se pregăteşte de iarnă

Primăria din comuna Sarmizegetusa a depus prin Grupul de Acţiune Locală Ţara Haţegului-Ţinutul Pădurenilor, un proiect ce urmăreşte achiziţionarea unui

Închide