Şefii PRM de la judeţ, în conducerea centrală a partidului

Adriana Năstase

Noul preşedinte al PRM este de câteva zile Victor Iovici. Filiala judeţeană a PRM Hunedoara a fost reprezentată de o delegaţie compusă din 21 de membri la Congresul partidului. Emanoel Andronache, liderul judeţean al PRM Hunedoara, a fost ales vicepreşedinte al PRM la nivel naţional. De asemenea, în Comitetul Director au fost aleşi prim-vicepreşedintele Filialei judeţene a PRM Hunedoara, avocatul Mircea Nicolae Mincea şi consilierul local de la Lupeni, profesorul Ioan Năsălean. Lidia Vadim Tudor, fiica Tribunului, a fost aleasă preşedinte al Consiliului Naţional al PRM.

Muncă şi iar muncă
Liderul judeţean al PRM Hunedoara a declarat că este mulţumit de reprezentarea actuală la nivel naţional a organizaţiei pe care o conduce şi îşi propune să confirme prin rezultate cât mai bune încrederea celor 400 de delegaţi de la Congres. „Competiţia electorală internă s-a încheiat. Trebuie să muncim să obţinem rezultate cât mai bune în confruntările electorale cu celelalte partide”, a declarat liderul PRM-ist de la Hunedoara.

Un an fructuos
Prim-vicepreşedintele PRM Hunedoara, avocatul Mircea Nicolae Mincea, a declarat, la rândul său: „Partidul România Mare intră într-o nouă etapă după alegerea organelor de conducere în structura centrală a partidului, activitatea desfăşurată de activitatea filialei judeţene fiind foarte apreciată, dovadă funcţiile obţinute de reprezentanţii noştri în conducerea centrală. Pentru noi, anul 2017 a fost unul fructuos, cu rezultate notabile, respectiv clasarea pe locul doi în opţiunile electoratului la alegerile parţiale din municipiul Lupeni, precum şi succesul obţinut de candidatul susţinut de PRM la alegerile parţiale din municipiul Deva, Florin Oancea, ceea ce ne conferă încredere că ne vom putea pune în practică proiectele derulate. În judeţul Hunedoara, Partidul România Mare este o componentă importantă a Polului Naţional Ecologist, o alianţă care reuneşte, pe lângă Partidul Ecologist Român, alte forţe politice şi apolitice din judeţul nostru”, a afirmat prim-vicepreşedintele PRM Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă : „Programul de guvernare – Obiective şi realizări – zece luni 2017”

Realizarea obiectivelor economice, viziunea socială a programului Partidului Social Democrat, precum şi realizarea obiectivelor sociale sunt prezentate în raportul „Programul...

Folosirea excesivă a antibioticelor duce la creşterea infecţiilor nozocomiale

Numărul infecţiilor nozocomiale din spitalele hunedorene a crescut în anul 2016 de patru ori, comparativ cu anul 2013. Datele au...

Ziua Naţională, sărbătorită la Teliucu Inferior în centrul comunei

La 1 Decembrie, comunitatea din Teliucu Inferior va sărbători cu fasole şi cârnaţi şi va ciocni câte un pahar de...

Închide